Damlex Realty

VILLA MET ZEEZICHT IN PALAU DE SAVERDERA

550 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
804 m2
Perceeloppervlakte
330 m2
Woonoppervlak
#72791
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Roses
Huis met uitzicht op de baai van Roses, gelegen in de stad Palau de Saverdera, op 3 km van het strand.Huis met een totale oppervlakte van 330 m2 op 2 verdiepingen op een perceel van 804 m2, gelegen op korte afstand van het centrale deel van de stad, waar alle noodzakelijke infrastructuur zich bevindt en slechts een paar minuten met de auto van het strand. Bij binnenkomst in het huis, vinden we onszelf in een grote hal die leidt naar de woon-eetkamer, die leidt naar de keuken. De keuken is volledig uitgerust. Vanuit de keuken en de woonkamer is er toegang tot een semi-overdekt terras waar u kunt lunchen en dineren terwijl u het uitzicht bewondert. Op deze verdieping is er een gastenbadkamer en uitgang naar de garage. We gaan naar beneden en bevinden ons in het slaapgedeelte. Er zijn drie slaapkamers en 2 badkamers. De slaapkamers hebben ingebouwde kasten, en er is ook ruimte om een kleedkamer te plaatsen. De slaapkamers hebben toegang tot het terras op de begane grond en het zwembad. De tuin is minimalistisch en vereist niet veel onderhoud. Zwembad. Het huis heeft verwarming via radiatoren, airconditioning, berging, alarm....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2007
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Uitzicht op de stad, Dicht bij het openbaar vervoer, Automatische bewatering, Barbecue, Gemeubileerd, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Roses

Overweeg de stad Roses aan de Costa Brava voor een plezierige levenservaring. Met zijn rijke geschiedenis die teruggaat eeuwen, combineert Roses naadloos historische charme met modern design.

Verscholen langs de Middellandse Zee biedt Roses adembenemende natuurlijke schoonheid, van zijn ongerepte stranden tot schilderachtige landschappen. De doordachte opzet van de stad komt tegemoet aan bewoners die streven naar een harmonieuze balans tussen stedelijke en natuurlijke elementen.

Wonen in Roses betekent genieten van een mild en aangenaam klimaat het hele jaar door, waardoor het een ideale bestemming is voor wie comfortabel wil wonen. De strategische ligging van Roses zorgt voor gemakkelijke toegang tot zowel Frankrijk als Girona, wat de connectiviteit verbetert en een kosmopolitisch tintje toevoegt aan de lokale levensstijl.

Naast zijn natuurlijke pracht heeft Roses een bruisend nachtleven met diverse entertainmentopties voor zowel bewoners als bezoekers. Of je nu houdt van geschiedenis, design, natuur of een kustlevensstijl, Roses biedt een prachtige plek om thuis te noemen, waar het milde klimaat de verleidelijke kenmerken van de stad aanvult.

550 000 €
Ref. 72791
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72791