Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Roses, 5 vastgoed

 

Overweeg te investeren in een woning, luxe villa, huis of appartement in het charmante stadje Roses aan de Costa Brava. Met zijn mild klimaat het hele jaar door biedt Roses een uitnodigende sfeer voor comfortabel wonen.

Doordrenkt van geschiedenis vermengt Roses zijn rijke verleden met moderne voorzieningen, wat een unieke charme toevoegt aan zijn straten en architectuur. Gelegen langs de schilderachtige Costa Brava is de stad omgeven door natuurlijke schoonheid, waardoor het een ideale bestemming is voor degenen die zowel historische als natuurlijke wonderen waarderen.

Roses biedt gemakkelijke toegang tot ongerepte stranden, waardoor bewoners een kustlevensstijl kunnen ervaren. De stad komt tot leven na zonsondergang met een bruisend nachtleven en diverse entertainmentopties. Dankzij de strategische ligging zijn er handige verbindingen met Frankrijk, Girona en andere charmante kustplaatsen, wat de toegankelijkheid verbetert en bijdraagt aan een kosmopolitische levensstijl.

Investeren in een woning in Roses betekent het omarmen van een stad waar het milde klimaat, historische betekenis en kustpracht naadloos samenkomen. Of je nu op zoek bent naar een permanente woning, een vakantievilla of een investeringsobject, Roses onderscheidt zich als een veelbelovende en aantrekkelijke bestemming aan de Costa Brava.

Geselecteerde woning in

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: