Damlex Realty

Huis met 4 kamers, perceel 2550m2, te koop in Costa Brava Interior, Costa Brava

595 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
2550 m2
Perceeloppervlakte
301 m2
Woonoppervlak
#71298
ID
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Costa Brava Interior
Manor house in Llagostera in perfect condition, located 15 km from the beaches of the Costa Brava.The house was completely renovated in 2018, adapted for people with disabilities, there is a tourist license.The area of the house is 301 m2, the house has 4 bedrooms, 3 bathrooms. Beautiful living room with large windows and fireplace, modern fitted kitchen. All rooms have access to the covered terrace and the garden.Convenient entrance to the garage. Flat plot with pool, near which there is a large area for sunbathing. Total land area of 2055 m2....
Eigenschappen
Bouwjaar: renovada en 2018
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad,
Belastingen en kosten
IBI
262 + 60 de basura€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Costa Brava Interior

Overweeg te investeren in een woning in het binnenland van de Costa Brava voor een unieke en rustige leefervaring. Weg van de drukke kustgebieden biedt het binnenland een vredige en afgelegen omgeving, omringd door de natuurlijke schoonheid van de regio. Of je nu geïnteresseerd bent in een charmant dorps huis, een rustieke finca, of een moderne villa, het binnenland van de Costa Brava biedt diverse opties op het gebied van vastgoed. Geniet van de sereniteit van het platteland terwijl je nog steeds gemakkelijk toegang hebt tot de kust en nabijgelegen voorzieningen. Investeren in het binnenland van de Costa Brava biedt de kans om een rustiger levensstijl te omarmen en tegelijkertijd te genieten van de charme van deze prachtige regio.

595 000 €
Ref. 71298
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71298