Damlex Realty

Apartment near the beach. Costa Brava

320 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
112 m2
Woonoppervlak
#151713
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Spacious apartment located 100 meters from the beach of Sant Antoni de Calonge.The size of the apartment is 112 m2, large living room with fireplace, 3 large bedrooms, one with en suite bathroom and another bathroom with shower. The kitchen is equipped with Bosch appliances: dishwasher, stove, oven, refrigerator, toaster, coffee maker. Parquet floors, air conditioning are installed in all rooms, floor heating in the living room and bathrooms, heating, double glazed windows. The apartments are located just a 2-minute walk from the beach and the bus stop. Supermarkets and restaurants nearby....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

320 000 €
Ref. 151713
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 151713