Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Gerenoveerd huis met uitzicht op zee in de urbanisatie Santa Maria de Llorell

590 000
545 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
2
Badkamers
450 m2
Perceeloppervlakte
100 m2
Woonoppervlak
#73055
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Tossa de Mar
Prachtig gerenoveerd huis in de woonwijk Santa Maria de Llorell, met 24-uurs beveiliging.Deze gelijkvloerse woning is als volgt verdeeld:Vanaf de entree heeft u een prachtig uitzicht op zee, u vindt er een woonkamer, keuken en eetkamer die toegang hebben tot een groot terras met uitzicht op zee.Deze woning heeft aan de rechterzijde 4 slaapkamers en 2 badkamers.Links van de keuken is een klein stukje tuin met een bijkeuken.Onder de woning vindt u een garage met toegang vanaf de straat of via een trap direct vanaf het terras.Aan de rechterkant van het huis is er de mogelijkheid om een ​​zwembad aan te leggen.Dit huis ligt op minder dan 800 meter lopen van het strand van Santa Maria de Llorell....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1970 reformada 2022
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Uitzicht op de zee, Vloerverwarming, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Gerenoveerd, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
IBI
Community
800€ / jaar
200€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Tossa de Mar

 

Tossa de Mar is een aantrekkelijke badplaats die bekend staat om zijn prachtig bewaard gebleven middeleeuwse architectuur en adembenemende natuurlijke omgeving, genesteld tussen de Middellandse Zee en het kustgebergte van de regio.

Tossa de Mar is gunstig gelegen op een uitstekende plek aan de Costa Brava en is goed verbonden door de lucht met de rest van Europa. De stad ligt ongeveer 60 mijl ten noorden van Barcelona Airport, die kan worden bereikt via de snelweg AP7, en ligt op slechts 25 mijl afstand van Girona Airport.

Tossa is uitgegroeid tot een van de topbestemmingen aan de Costa Brava voor vakantiegangers en investeerders die een vakantiehuis of een tweede verblijf willen kopen. De stad biedt alles op het gebied van voorzieningen, variërend van supermarkten tot bars, restaurants, culturele locaties, scholen en banken. Huiseigenaren in Tossa de Mar genieten ook van gemakkelijke toegang tot de omliggende afgelegen baaien en wandelpaden, evenals tot de uitstekende lokale gastronomie die het beste van de Catalaanse keuken laat zien.

Kortom, Tossa de Mar is een voorbeeld van de redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om te verhuizen of hun vakantie door te brengen aan de Costa Brava. Het gebied biedt het hele jaar door mild weer, een schilderachtige sfeer en een hoge levensstandaard, waardoor het de ideale plek is om een huis of appartement te kopen.

590 000
545 000 €
Ref. 73055
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73055