Damlex Realty

Luxe villa te koop in een urbanisatie in Tossa de Mar

2 550 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
6
Badkamers
2000 m2
Perceeloppervlakte
572 m2
Woonoppervlak
#71837
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Tossa de Mar
De accommodatie ligt op slechts 10 minuten lopen van het strand. Door de ligging kunt u genieten van een open uitzicht op de zee en de groene gebieden. Het huis is gebouwd op 2 verdiepingen plus een solariumterras. De totale bouwoppervlakte bedraagt 571 m2 op een perceel van 2000m2. Op de begane grond bevindt zich een entree, een garage voor twee auto’s, een ruime en lichte woonkamer met directe toegang tot de tuin en het zwembad, een moderne keuken van het merk Santos met hoogwaardige inbouwapparatuur en een eiland dat open staat voor de woonkamer, een slaapkamer met kleedkamer en een badkamer met directe toegang tot het zwembad. Op de tweede verdieping, bereikbaar via trap of lift, bevindt zich zijn vier slaapkamers, elk met een kledingkast en een badkamer, geweldig uitzicht op zee vanuit alle kamers, evenals toegang tot de tuin en tot een gemeenschappelijk terras rondom het huis. Op de bovenste verdieping is er een groot solariumterras met uitzicht op zee. Het huis is voorzien van vloerverwarming, gecentraliseerd airconditioningsysteem, alarm en videobewaking. Automatische rolgordijnen voor alle ramen. Zwembad van 60m2. Bij de ingang bevindt zich een klein bijgebouw (24,75m2), dat gebruikt kan worden als bewaker of opslagplaats voor tuingereedschap....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Houten vloer, Domotica Systeem, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Panoramisch uitzicht, Wijnkelder, Vlakbij het strand, Sauna, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Tossa de Mar

 

Tossa de Mar is een aantrekkelijke badplaats die bekend staat om zijn prachtig bewaard gebleven middeleeuwse architectuur en adembenemende natuurlijke omgeving, genesteld tussen de Middellandse Zee en het kustgebergte van de regio.

Tossa de Mar is gunstig gelegen op een uitstekende plek aan de Costa Brava en is goed verbonden door de lucht met de rest van Europa. De stad ligt ongeveer 60 mijl ten noorden van Barcelona Airport, die kan worden bereikt via de snelweg AP7, en ligt op slechts 25 mijl afstand van Girona Airport.

Tossa is uitgegroeid tot een van de topbestemmingen aan de Costa Brava voor vakantiegangers en investeerders die een vakantiehuis of een tweede verblijf willen kopen. De stad biedt alles op het gebied van voorzieningen, variërend van supermarkten tot bars, restaurants, culturele locaties, scholen en banken. Huiseigenaren in Tossa de Mar genieten ook van gemakkelijke toegang tot de omliggende afgelegen baaien en wandelpaden, evenals tot de uitstekende lokale gastronomie die het beste van de Catalaanse keuken laat zien.

Kortom, Tossa de Mar is een voorbeeld van de redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om te verhuizen of hun vakantie door te brengen aan de Costa Brava. Het gebied biedt het hele jaar door mild weer, een schilderachtige sfeer en een hoge levensstandaard, waardoor het de ideale plek is om een huis of appartement te kopen.

2 550 000 €
Ref. 71837
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71837