Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Tossa de Mar, 67 vastgoed

 

Tossa de Mar is zonder twijfel een van de onbetwistbare juwelen aan de Costa Brava. Gelegen in het zuiden van Gerona, in de regio La Selva, is het een combinatie van de zeer aangename stranden met een aantrekkelijke geschiedenis en onvergelijkbaar erfgoed. Slenteren in de schemering door het fascinerende kasteel en het bewonderen van het uitzicht op zee vanaf de vuurtoren zijn twee geneugten die zeker worden aanbevolen in deze hoofdstad.
Met een levendig historisch centrum, gepaard gaand met prachtige gastronomische plekken en omringd door dromerige baaien zoals Pola, Bona of Porto Pi, betekent een vakantie in Tossa de Mar altijd regeneratie, animatie en goede vibes.

Vooral wanneer men verblijft in een van de beste huizen aan de Catalaanse kust. Een aanbod dat is gespecificeerd in de onvergelijkbare catalogus van Damlex Realty, zonder twijfel het meest luxueuze onroerend goed in heel Catalonië. Geweldige huizen, luxe appartementen, droomhuizen en spectaculaire percelen vormen dit vastgoed universum dat altijd de meest ambitieuze verwachtingen overtreft.Geselecteerde woning in Tossa de Mar

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: