Damlex Realty

MOOIE MEDITERRANEAN HUIS, ZEER DICHT BIJ DE STRANDEN, MET UITZICHT OP ZEE - TAMARIU

600 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
2
Badkamers
800 m2
Perceeloppervlakte
252 m2
Woonoppervlak
#73653
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Tamariu
Zeer mooi huis in mediterrane stijl gebouwd in 1997, gelegen in een zeer bevoorrechte woonwijk van Tamariu.Op de begane grond: een woon-eetkamer met open haard, verdeeld over twee niveaus. Een aparte keuken met eetkamer en open haard met luik, 1 nieuw gebouwde keuken met eetkamer en toegang tot een groot terras. Het heeft ook 1 badkamer met een hydromassagedouche.Op de eerste verdieping bevinden zich de 2 tweepersoonskamers en 2 eenpersoonskamers, 1 complete badkamer met douche. Buiten vinden we prachtige privétuinen en verschillende terrassen. Een prachtige veranda met een zomerkeuken, met een grote barbecue.De garage voor 3 auto"s op straatniveau, met berging en wasruimte. Het huis is uitgerust met 15 zonnepanelen voor verwarming en water voor het hele pand, en heeft 1 tank van 3000L water. Het heeft uitzicht op zee vanuit de hoofdkamer. Het is een zeer goede locatie, in een rustige woonwijk tussen de stranden van Aigua Xelida en Tamariu. Daarnaast heeft het de mogelijkheid om een zwembad te bouwen. Wacht niet langer om het te bezoeken, het is een niet te missen kans....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1991
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Balkon, Uitzicht op de bergen, Automatische bewatering, Barbecue, Gemeubileerd, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Tamariu

Tamariu is een kleine badplaats gelegen aan de Costa Brava, in de Catalaanse regio. Het staat bekend om zijn wilde stranden met veel rotspartijen. Het is een plek waar het leven goed is en waar je het hele jaar door kunt genieten van de volle zon. Dit dorpje wordt dus zeer gewaardeerd door kopers van over de hele wereld, welke zich er permanent willen vestigen.

Als zodanig bieden vastgoedbeleggers veel onroerend goed voor deze internationale klantenkring. Er zijn meerdere luxe appartementen, vrijstaande huizen met grote percelen en luxe villa's met een verwarmd zwembad, mooie woonkamers, terrassen en grote ramen met uitzonderlijk uitzicht op de zee.

Neem contact op met Damlex Realty voor een gratis en gepersonaliseerde offerte.

600 000 €
Ref. 73653
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73653