Damlex Realty

Villa in Tamariu, gelegen op ongeveer 400 meter van het strand

1 999 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
835 m2
Perceeloppervlakte
310 m2
Woonoppervlak
#72809
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Tamariu
Prachtig huis in Tamariu de Palafrugell, ongeveer 400 meter van het strand en de boulevard van dit kleine kustplaatsje aan de Costa Brava.Het is een groot huis met 310 m2 verdeeld over twee verdiepingen. Er zijn verschillende terrassen en een souterrain met garage. Gebouwd op een perceel van 835 m2 en heeft een prachtige tuin met verschillende decoraties maar de stijl is vooral zen. Het heeft ook een prachtig zwembad van 8 x 4 meter omgeven door parketvloeren van tropisch hout, met een chill-out ruimte waar u kunt genieten van de aangename mediterrane zomermiddagen.Het huis bestaat uit:Een gelijkvloers waar u vindt: een inkomhal met grote ramen die natuurlijk licht binnenlaten. Vanaf de trap die de twee verdiepingen met elkaar verbindt, komt u in een ruime en lichte woonkamer dankzij twee grote ramen, één die leidt naar het terras met chill-out en de andere naar het voorterras en het zwembad. Er is ook een moderne en volledig uitgeruste keuken met toegang tot het achterterras en directe toegang tot de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse pantry"s en een aparte wasruimte. Er is een elegant ontworpen badkamer, evenals een tweepersoonsslaapkamer met een ensuite badkamer.Op de eerste verdieping bevindt zich: een suite met terras, dressing en ensuite badkamer met douche en toegang tot het zijterras. Twee dubbele slaapkamers, een met toegang tot het terras en de andere met een balkon, maar ook een badkamer met douche.In de kelder is er een grote garage voor twee voertuigen.Het is een ruim en comfortabel huis gebouwd met materialen en afwerkingen van zeer goede kwaliteit. Dit, samen met een onovertroffen locatie op slechts enkele minuten van het strand en de zee, maakt dit tot een uitstekende woning.De woning is voorzien van vloerverwarming met een olieketel. Het heeft ook airconditioning warm / koud pomp, elektrische rolluiken, aluminium ramen met dubbele beglazing en koudebrug. Tv"s in alle slaapkamers. Parketvloeren en aanrechtbladen van porselein in de rest van het huis. Automatische bewatering in de tuin....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2005
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Houten vloer, Automatische bewatering, Barbecue, Gemeubileerd, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Tamariu

Tamariu is een kleine badplaats gelegen aan de Costa Brava, in de Catalaanse regio. Het staat bekend om zijn wilde stranden met veel rotspartijen. Het is een plek waar het leven goed is en waar je het hele jaar door kunt genieten van de volle zon. Dit dorpje wordt dus zeer gewaardeerd door kopers van over de hele wereld, welke zich er permanent willen vestigen.

Als zodanig bieden vastgoedbeleggers veel onroerend goed voor deze internationale klantenkring. Er zijn meerdere luxe appartementen, vrijstaande huizen met grote percelen en luxe villa's met een verwarmd zwembad, mooie woonkamers, terrassen en grote ramen met uitzonderlijk uitzicht op de zee.

Neem contact op met Damlex Realty voor een gratis en gepersonaliseerde offerte.

1 999 000 €
Ref. 72809
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72809