Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 5 kamers, perceel 1100m2, te koop in Tamariu, Costa Brava

640 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
5
Badkamers
1100 m2
Perceeloppervlakte
400 m2
Woonoppervlak
#71923
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Tamariu
Eigenschappen
Bouwjaar: 2004
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Balkon, Houten vloer, Barbecue, Gemeubileerd, Gastenverblijf, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Tamariu

Tamariu is een kleine badplaats gelegen aan de Costa Brava, in de Catalaanse regio. Het staat bekend om zijn wilde stranden met veel rotspartijen. Het is een plek waar het leven goed is en waar je het hele jaar door kunt genieten van de volle zon. Dit dorpje wordt dus zeer gewaardeerd door kopers van over de hele wereld, welke zich er permanent willen vestigen.

Als zodanig bieden vastgoedbeleggers veel onroerend goed voor deze internationale klantenkring. Er zijn meerdere luxe appartementen, vrijstaande huizen met grote percelen en luxe villa's met een verwarmd zwembad, mooie woonkamers, terrassen en grote ramen met uitzonderlijk uitzicht op de zee.

Neem contact op met Damlex Realty voor een gratis en gepersonaliseerde offerte.

640 000 €
Ref. 71923
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour

print

Request a virtual tour

REF: 71923