Damlex Realty

FANTASTIC HOUSE WITH 2 HOUSES, OF HIGH STANDING AND HIGH QUALITY, WITH POOL IN SANT FELIU DE GUIXOLS

950 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
4
Badkamers
400 m2
Perceeloppervlakte
420 m2
Woonoppervlak
#73589
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Fantastisch modern hoogstaand huis, met energiecertificaat A, in 2 huizen, in een exclusieve wijk van Sant Feliu de Guixols, vlakbij de haven, het strand en het centrum. Het huis is gebouwd sinds 2011, alleen gemaakt met hoogwaardige materialen en afwerkingen, een zoutwaterzwembad van 6x2,5m, met 3 motoren (tegenstroom, jacuzzi en waterfilter). Het is als volgt samengesteld, verdeeld over 2 verdiepingen: Bij de entree, een hal, gelegen op de begane grond semi-kelder. Enkele trappen om toegang te krijgen tot de 2 huizen, een vrije ruimte om een lift te bouwen. Een gymruimte, een ruimte voor de machines (warmtepomp en zwembadmachines), een werkplaats en een ruimte waar alle faciliteiten en machines van de 2 woningen staan, tevens de accumulator voor de zonnepanelen om het water te verwarmen. Op de eerste verdieping opent het eerste hoofdhuis, in een ruime hal met een grote ingebouwde kleerkast, een open ruimte met een ingerichte keuken, met kookeiland, eetkamer, woonkamer, met open haard en toegang tot de grote terrassen. Een suite met badkamer, kleedkamer en uitgang naar het terras. Een tweepersoonskamer, een complete badkamer en een wasruimte. Een groot terras. Op de tweede verdieping vinden we dezelfde configuratie als het eerste huis, maar met nog 1 tweepersoonskamer. Alleen hoogwaardige afwerkingen en materialen werden gebruikt voor de bouw van dit prachtige huis, ontworpen vanuit een energie-efficiëntiecriterium dat voordelen biedt op het gebied van besparingen, comfort en licht met respect voor het milieu.Naast hoogwaardige materialen, hoogwaardig timmerwerk, isolatie met de beste materialen is de woning voorzien van twee sets zonnepanelen, met accu en rekenmachine. Twee warmtepompunits in elk huis, merk Samsung Inverter, keramische steengoed platen van 50X50. Achtergrondmuziek in de 2 huizen, alle apparatuur in de keukens van de 2 huizen, merk Siemens en Teka. LED-verlichting, driefasige huiselektriciteit. Interieur timmerwerk in witte crème lak, schuifdeuren. Veiligheidshoofdingang met automatische sluiting, merk Hörmann. Golmar video-intercom en open haarden in elk huis....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2011
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Balkon, Modern gebouw, Lift, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Domotica Systeem, Park, Dicht bij het openbaar vervoer, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Gastenverblijf, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

950 000 €
Ref. 73589
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73589