Damlex Realty

FANTASTISCHE VILLA, MET UITZICHT OP DE ZEE EN DE CHARMANTE HAVEN VAN SANT FELIU DE GUIXOLS

2 500 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
865 m2
Perceeloppervlakte
490 m2
Woonoppervlak
#73500
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Indrukwekkende villa in moderne stijl, met spectaculair uitzicht op de zee en de haven van Sant Feliu de Guixols. Het huis van 490 m² is gelegen in de prestigieuze wijk Sant Elm, op een perceel van 865 m². Buiten kunnen we genieten van een prachtig zwembad, een prachtige tuin en zeer gezellige ruimtes met familie en vrienden. De ingang is aan de achterkant van het huis. Als u door de voordeur binnenkomt, wordt u begroet door uitgestrekte tuinen en een prachtig uitzicht. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich tevens de eerste garage voor 2 auto"s. Bij de entree van de villa vindt u een trap die leidt naar de eerste verdieping aan de voorzijde. Naast de entree bevindt zich de volledig ingerichte keuken, opgesteld in een L-vorm, met toegang tot de buitenruimte. Aan de achterzijde van de villa bevindt zich de eerste slaapkamer en badkamer. De woon-eetkamer is open achter de keuken. Vanuit deze ruimte is het mogelijk om alle ramen open te zetten om volop te genieten van de Mediterrane levensstijl in de open lucht. Op het lagere niveau vinden we een tweede garage voor 2 auto"s met toegang vanaf de voorkant van het huis. Ook op dit niveau bevinden zich de machinekamer, een speelkamer en een wijnkelder. Als we naar de 1e verdieping gaan, ontdekken we 2 tweepersoonsslaapkamers met 2 badkamers, de hoofdsuite-achtige kamer, met toegang tot het balkon, om van het fantastische uitzicht te genieten. Het is een uitzonderlijke villa op een magische plek....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2005
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Modern gebouw, Uitzicht op de stad, Domotica Systeem, Automatische bewatering, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Panoramisch uitzicht, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

2 500 000 €
Ref. 73500
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73500