Damlex Realty

PRACHTIG MODERN HUIS MET GROOT DETAIL IN EEN RUSTIGE URBANISATIE VAN SANT FELIU DE GUIXOLS

950 000
898 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
527 m2
Perceeloppervlakte
370 m2
Woonoppervlak
#73414
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Dit spectaculaire moderne huis is grotendeels omgeven door niet-bebouwde groene gebieden, het is gelegen in een woonwijk van Sant Feliu de Guíxols, op korte afstand van het strand en het stadscentrum. Het huis is verdeeld over drie verdiepingen. De entreeverdieping, met een grote open ruimte en zeer licht dankzij de enorme ramen, nodigt ons uit om de woonkamer met open haard en keuken binnen te gaan. Hierdoor gaan we naar buiten op een gezellig terras dat uitkijkt op de tuin. De zeer moderne keuken is volledig geïntegreerd, open en van alle gemakken voorzien. Bijgevoegde wasruimte. Op dezelfde verdieping vinden we een tweepersoonskamer met grote inbouwkasten, een complete badkamer en een spectaculaire trap die naar de bovenverdieping leidt. De bovenverdieping is verdeeld over drie slaapkamers, twee tweepersoonskamers met inbouwkasten, een complete badkamer en een suite met een grote kleedkamer. Op de begane grond vinden we een fantastische geluiddichte bioscoopzaal met een digitaal videosysteem, een ruimte omgebouwd tot fitnessruimte en een grote garage. Buiten vinden we een mooie veranda met barbecue en uitzicht op een verwarmd zwembad. Een huis in uitstekende staat - klaar om in te trekken.Wetenswaardigheden: Grootformaat aluminium ramen met een grote koudebrug en uitzicht op de bergen met een uitstekende isolatie tegen geluid en temperatuur, buitenmuren met een dubbel geïsoleerde luchtkamer. Plat dak met bijna dubbel zoveel isolatie als wettelijk vereist. Elektrische rolluiken. De hele woning is voorzien van zonwering, op de eerste verdieping zijn ze allemaal handmatig; en in de grote gemotoriseerde ramen met afstandsbediening. Vloerverwarming op beide verdiepingen met temperatuurregeling per zone. Warme en koude airconditioning. Open haard in de eetkamer met stuwkanalen om te profiteren van de hitte van het vuur op de begane grond. Zonnepanelen die in de winter 100% van het sanitair water verwarmen en helpen bij het verwarmen van het vloerverwarmingssysteem (verwarming), in de zomer dekken ze 100% van het sanitair water en verwarmen het zwembad, dit helpt om het badseizoen te verlengen. Gasboiler en opslagtank voor zonnepanelen van 500 L. Alarmsysteem op tafel door het hele huis met systeem op afstand per applicatie. Video-intercom. Brand sensoren. Een huis in uitstekende staat, klaar om in te trekken!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 2020
certificado energetico
Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Vloerverwarming, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Dicht bij internationale scholen, Nieuwbouw, Barbecue, Kantoor,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

950 000
898 000 €
Ref. 73414
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73414