Damlex Realty

Mooi huis met panoramisch uitzicht op zee in een rustige woonwijk van Sant Feliu de Guixols, Costa Brava

950 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
650 m2
Perceeloppervlakte
532 m2
Woonoppervlak
#73313
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Mooi huis met panoramisch zeezicht in een rustige woonwijk van Sant Feliu de Guixols, Costa Mooi huis met spectaculair panoramisch uitzicht over de stad en de baai van San Feliu de Guixols, gelegen in een zeer rustige woonwijk, op enkele kilometers van het strand en het stadscentrum. Het huis is verdeeld over drie verdiepingen. Het souterrain heeft een grote en comfortabele garage voor 2 auto"s, een originele rustieke keuken met gewelfde plafonds met open haard, wijnkelder, toogbar en een grote tafel om 20 vrienden uit te nodigen! Comfortabele berging en machinekamer met dieselketel. Aparte wasruimte.We betreden de woning via een statige entree van natuursteen en vinden een prachtige hal die ons leidt naar een grote en zeer praktische woonkeuken. Hoogtepunt van deze schitterende woning is het spectaculaire vrije uitzicht dat u door de ramen van de woonkamer (met open haard) kunt zien waardoor deze zeer licht is. Een gezellige bibliotheekruimte nodigt uit tot urenlang ontspannen lezen. Groot terras om te eten. Op dezelfde verdieping vinden we een onberispelijke master suite met een kleedkamer en een grote badkamer met natuurlijk licht gemaakt van travertijn waar we een spectaculair hydromassagebad en een moderne stoomdouche-saunacabine vinden. Drie slaapkamers met inbouwkasten, twee aparte badkamers en een fantastisch groot terras met panoramisch uitzicht. Op de eerste verdieping vinden we een multifunctionele ruimte omgeven door inbouwkasten, een toilet en een prachtig terras met uitzicht over de hele stad Sant Feliu de Guixols. Een indrukwekkend solariumterras met veel privacy met een verwarmd hydromassage mini-zwembad onder een pergola en houten vloer nodigt ons opnieuw uit om te ontspannen in dit fantastische en gezellige huis. Zeer licht huis gemaakt met materialen van topkwaliteit. Brava...
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Ingebouwde kasten, Balkon, Marmeren vloer, Uitzicht op de stad, Dicht bij internationale scholen, Gerenoveerd, Barbecue, Bibliotheek, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Speelkamer, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

950 000 €
Ref. 73313
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73313