Damlex Realty

Huis met zwembad, met uitzicht op de bergen en de zee

660 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
2
Badkamers
1201 m2
Perceeloppervlakte
283 m2
Woonoppervlak
#73197
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Prachtige villa met indrukwekkend uitzicht, gelegen in de woonwijk Casa Nova in Sant Feliu de Guíxols.De urbanisatie heeft een groot gemeenschappelijk zwembad en een tennisbaan die alleen toegankelijk is voor bewoners.De woning bestaat uit 2 verdiepingen: op de begane grond is de entree van de woning en de grote garage voor 2 auto"s. Er is een bonuskamer naast de garage. Momenteel in gebruik als hobbyruimte maar zou ook omgebouwd kunnen worden tot extra slaapkamer. De buitenramen zijn er al.De woonkamer is boven gelegen:- Ruime woonkamer met open haard, overdekt terras aan de voorzijde met schitterend berg- en zeezicht, schuifpui aan de achterzijde met directe toegang tot de vlakke tuin met zwembad.- Grote volledig uitgeruste keuken- 1 tweepersoonskamer met "badkamer en suite" (met douche)- 2 tweepersoonskamers- 1 badkamer (met ligbad)Het heeft een verwarmd privézwembad (4 x 8 meter).De gehele woning is voorzien van centrale verwarming met radiatoren en dubbele beglazing. Kwaliteit en goed onderhouden woning, niet alleen ideaal als vakantiewoning maar ook als permanente woning....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2001
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Alarm,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

660 000 €
Ref. 73197
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73197