Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Spectaculaire villa met uitzicht op het strand van Sant Pol

1 950 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
3
Badkamers
1206 m2
Perceeloppervlakte
383 m2
Woonoppervlak
#72861
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Dit huis biedt uitzicht op S"Agaró en het strand van Sant Pol. U loopt in slechts 10 minuten naar het strand, winkels en restaurants. Het is zeldzaam om een dubbel perceel van deze grootte te vinden dat zowel vlak als privé is. Bij binnenkomst in de woning wordt u welkom geheten in de lichtrijke foyer. Dit leidt naar de grote woonkamer met zichtbare houten balken, een open haard en grote ramen om van het uitzicht op zee te genieten. Direct vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een terras dat dienst doet als buitenwoonkamer. Vanuit de woonkamer is de eetkamer te betreden welke zeer licht en open is. Deze grenst aan de volledig ingerichte keuken, welke is voorzien van een aparte bijkeuken, natuurstenen aanrechtblad en toegang tot de buiteneetkamer. Buiten is er een overdekt terras met barbecue om buiten te dineren. Dit leidt naar het zwembad en de tuin. Op het onderste niveau vindt u ook 3 tweepersoonsslaapkamers, een complete badkamer en een eenpersoonskamer die momenteel wordt gebruikt als kantoor. Alle kamers in dit huis, inclusief badkamers, hebben ramen voor natuurlijk licht en frisse lucht. De prachtige trap is gemaakt van natuurlijke travertijnsteen. Boven is de master suite met eigen badkamer, inloopkast en panoramisch uitzicht. Er is ook een aparte wasruimte en garage met ruimte voor 2 auto"s en berging. Het is duidelijk dat dit prachtige huis goed is onderhouden en zorgvuldig is gemoderniseerd. Wilt u meer informatie ontvangen over deze woning, neem dan contact met ons op....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1985
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Uitzicht op de stad, Dicht bij internationale scholen, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Kantoor, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
IBI
2300€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

1 950 000 €
Ref. 72861
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72861