Damlex Realty
GERESERVEERD

Mediterrane villa met uitzicht op zee, vlakbij het strand van Sant Pol

1 300 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
1000 m2
Perceeloppervlakte
300 m2
Woonoppervlak
#72834
ID
GERESERVEERD
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Deze villa ligt op loopafstand van het strand, restaurants en winkels terwijl het afgelegen is in een rustige woonwijk. Vanaf het terras van 30m2 kunt u genieten van het zeezicht en een duik nemen in het grote zwembad. De tuin en het zwembad liggen op het zuiden. De tuin is zeer groen met onderhoudsarme beplanting. Het huis is zeer licht met veel grote ramen en glazen schuifdeuren. Begane grond: u wordt begroet met een traditionele foyer die u naar de ruime woonkamer en eetkamer leidt. De gecombineerde woon- en eetkamer heeft toegang tot het terras, het zwembad en de tuin. Er is een complete gastenbadkamer. De grote moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Als je de keuken uitloopt, word je verrast door een prachtige, afgesloten BBQ-ruimte met traditionele tuinhaard. Zolderverdieping: er zijn 3 royale slaapkamers. Elke slaapkamer heeft een inbouwkast en toegang tot een terras met uitzicht op het zwembad en de Middellandse Zee. Er is een complete badkamer op dit niveau. Benedenverdieping: er is een wijnkelder / berging, een recreatieruimte met kitchenette en open haard, aangrenzende garage. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1989
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Dicht bij internationale scholen, Chill-out zone, Barbecue, Speelkamer, Wijnkelder, Vlakbij het strand, Sauna,
Belastingen en kosten
IBI
3400€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

1 300 000 €
Ref. 72834
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72834