Damlex Realty

Een uitzonderlijk kader voor deze weelderige villa met een prachtig uitzicht op zee

3 900 000 €
Prijs
9
Slaapkamers
5
Badkamers
4000 m2
Perceeloppervlakte
700 m2
Woonoppervlak
#71256
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols
Weelderige villa met adembenemend uitzicht op zee. Gelegen aan de poorten van de stad Sant Feliu de Guíxols in een bevoorrechte omgeving. Een belangrijk groen gebied dat niet kan worden gebouwd, scheidt het pand van de kust op amper 100 m, waardoor het behoud van deze prachtige omgeving op lange termijn wordt gegarandeerd. Het uitzicht is zo weids dat je vanuit de tuin de vuurtoren kunt zien die 20 km verderop ligt aan de baai van Tossa de Mar. Dit prachtige stenen huis van 700 m2 is gebouwd op een perceel van 4000 m2. In het hart van de grote bloemrijke en met bomen omzoomde tuinen ligt een overloopzwembad met waterval. Vanaf de hoofdingang heeft u aan de rechterkant, aan de straatzijde, toegang tot twee slaapkamers en een badkamer, en aan de zeezijde tot de hoofdsuite met zijn grote erkers, zijn badkamer met jacuzzi en zijn kleedkamer. Aan de linkerkant van de begane grond is er toegang tot de liftgang die de 3 niveaus verdeelt, tot de keuken uitgerust met een broodoven en een barbecue, tot de serviceappartementen met een slaapkamer, een badkamer, een woonkamer, een wasruimte kamer en een berging. Aan de zeezijde in het midden van het huis is er een grote lounge met open haard en een eetkamer die in verbinding staat met de tuin, evenals een prachtige lounge / kantoor die profiteert van een grote erker met een spectaculair uitzicht over de zee. Boven is er een volledig onafhankelijk appartement met een woonkamer en een tweepersoonsslaapkamer met uitzicht op zee, evenals een extra slaapkamer, een ingerichte keuken en een badkamer aan de straatkant.In de kelder is er een zeer grote parkeerplaats voor maximaal acht voertuigen, een prachtige wijnkelder gewelfd op de rots, een werkplaats, een gasgestookte stookruimte en een watervoorraad (6000 liter). Het pand heeft ook een oud gastenverblijf dat is gerenoveerd en volledig onafhankelijk is. Het heeft 3 slaapkamers, een woonkamer, een keuken met open haard, een badkamer en een berging. Overeen te komen prijs. Elk voorstel wordt bestudeerd....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Automatische bewatering, Barbecue, Aan het strand, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Wijnkelder, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
Community
5600€ / jaar
200€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Sant Feliu de Guixols

 

Sant Feliu de Guixols is een prachtige met strand omzoomde kustplaats aan de Costa Brava, gelegen op slechts een uur van Barcelona en ongeveer 30 minuten rijden naar Girona en de luchthaven. De stad beschikt over een indrukwekkende 10 km lange kustlijn met onberispelijke stranden, dagelijks schoongemaakt en een bloeiende haven welke zowel zakelijk als toerisme aantrekt.
Net als veel van zijn buren heeft Sant Feliu de Guixols een bloeiende culturele scene, dankzij de vele attracties, waaronder een oud klooster en carnavals en festivals.
Outdoor liefhebbers zullen genieten van het warme, droge klimaat en er zijn tal van natuurpaden, golfbanen en watersporten in de aanbieding. Deze regio biedt perfecte klim- en afdalingen voor menig wielrenner om te fietsen of te oefenen.


Dankzij de dramatische kliffen en de uitgestrekte kustlijn hebben woningen in de stad vaak een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee of de bruisende haven, terwijl charmante met bomen omzoomde woonstraten perfect gelegen zijn voor een wandeling naar de stad en zijn ruime bars, restaurants en cafés. Er zijn veel appartementen beschikbaar voor zowel de retail- als de huurmarkt, samen met een breed scala aan betaalbare huizen van het compacte tot het uitgestrekte.
Er zijn ook overvloedige percelen te koop voor diegenen die hun droomhuis in deze prachtige regio willen bouwen.

3 900 000 €
Ref. 71256
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour

print

Request a virtual tour

REF: 71256