Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met kamers, perceel 1496m2, te koop in S"Agaró, Costa Brava

600 000 €
Prijs
1496 m2
Perceeloppervlakte
345 m2
Woonoppervlak
#72856
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - S\'Agaró
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op gas, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Om te renoveren, Barbecue, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - S\'Agaró

 

De huizen, villa's en percelen in S'Agaró zijn gelegen in een paradijselijke omgeving en perfect om te wonen, omgeven door natuur en rust. Velen van hen liggen dicht bij het strand en / of hebben een zwembad. Het zijn luxe accommodaties met prachtige tuinen.

Costa Brava is altijd een van de meest gevraagde bestemmingen geweest door zowel Spanjaarden als buitenlanders. Het is een geweldige plek om te genieten van de zon en het strand, maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een groene omgeving met een aangenaam klimaat het hele jaar door. Wij bieden u de mogelijkheid om te genieten van een uniek verblijf in een van onze accommodaties.

Damlex Realty biedt luxe accommodatie, traditionele architectuur of meer moderne stijl, in een van de beste gebieden van de Middellandse Zee. Wij willen uw kwaliteit van leven verbeteren en daarom bieden wij u een breed scala aan vastgoed. Wij verzorgen zelf de aankoop van huizen en villa's, ons doel is om de meest unieke te selecteren.

600 000 €
Ref. 72856
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72856