Damlex Realty

Exclusief luxe condominium direct aan het strand

2 990 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
2
Badkamers
72 m2
Perceeloppervlakte
203 m2
Woonoppervlak
#73737
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - S\'Agaró
Wow, het luxe complex in S"Agaró klinkt echt indrukwekkend! Met slechts twaalf appartementen en een geweldige locatie direct aan zee aan de Costa Brava, lijkt het een exclusieve en rustige plek te zijn.De buitenmaterialen van het complex zijn zorgvuldig gekozen om een aantrekkelijke uitstraling te garanderen. Er zijn twee soorten handbeton gebruikt om een moderne esthetiek te bereiken. De raamsystemen zijn minimalistisch en afkomstig van Otiima AX. Ze zijn speciaal behandeld om een anti-ultraviolette werking te hebben en worden geleverd in een exclusieve kleur. De ingebouwde glazen balustrades zijn gemaakt van gelaagd glas met gepolijste randen en dragen bij aan de veiligheid en schoonheid van het complex. Bovendien zijn er decoratieve aluminium luiken met een houtimitatie die het gebouw een charmante uitstraling geven.Binnen in de appartementen zijn hoogwaardige materialen gebruikt. De vloeren zijn voorzien van natuurlijk parket en stenen vloeren om een elegante sfeer te creëren. De muren zijn geschilderd in lichte kleuren om de ruimtes een lichte en uitnodigende ambiance te geven. De deuren zijn verborgen en afgewerkt met natuurlijk houtfineer, wat zorgt voor een naadloze uitstraling. De doucheschermen zijn gemaakt van gehard glas en passen naadloos in het moderne design van de badkamers.De badkamervoorzieningen zijn afkomstig van gerenommeerde merken zoals Duravit en Trass. Er zijn ook hoogwaardige meubels en armaturen van Mapini, die de badkamers een luxe uitstraling geven.De keukens in de appartementen zijn voorzien van Boffi-meubels en een aanrechtblad van Italiaans steen. Er zijn NEFF-apparaten geselecteerd om de bewoners de nieuwste keukentechnologie te bieden. De keukens zijn ook uitgerust met een NOVY-afzuigkap voor effectieve ventilatie.Het complex is uitgerust met hoogwaardige apparatuur om het woongemak te maximaliseren. Er is een aerothermisch verwarmings- en airconditioningsysteem van Mitsubishi, dat energiezuinig is. De verwarming wordt verzorgd door Uponor watervloeren. Een Hydrobox-boiler van 200 liter zorgt voor warmwatervoorziening. De schakelaars zijn van het merk Jung en de verlichting wordt geleverd door Flos. Voor ventilatie van het complex is er een geforceerd ventilatiesysteem van Soler Palau. Daarnaast is er een vooraf ingestelde oplader voor elektrische auto"s om aan de behoeften van de bewoners te voldoen.De gemeenschappelijke ruimtes van het complex zijn ook zorgvuldig ontworpen. Er is een landschaps- en tuinproject dat zowel de gemeenschappelijke ruimtes als de privétuinen omvat....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Conciërge, Lift, Gemeenschappelijk zwembad, Domotica Systeem, Parkeerplaats, Nieuwbouw, Aan het strand, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - S\'Agaró

 

The elegant and upmarket resort of S'Agaro lies around 30 km from Girona and close to Lloret de Mar. This beachside getaway is based around a well-preserved and historic medieval centre with adjacent boroughs, all centred on the charming seafront. There are numerous idyllic beaches and bays dotted around the region, while the town boasts many luxury shops, businesses and cultural areas. The bustling city of Barcelona and its airport also lies just 90 km from S'Agaro.

The resort boasts superb transport facilities, a vibrant nightlife and excellent shopping, while there are plenty of outdoor pursuit opportunities including watersports, hiking and golf on the doorstep. The perfect climate makes this a great place to spend time outdoors. There's even a cultural events programme including medieval markets, and yearly beer festivals and carnivals.

The high-end resort has attracted Hollywood's top stars for many decades, and the impressive array of property reflects this. The exclusive La Gavina residential area is just one of several luxury property developments, and there are established high-end hotels, rental properties and apartments on offer. The seafront boasts some of the most expensive property in the region, but the charm, vistas and overall ambience of S'Agaro make it a premium well worth paying.

2 990 000 €
Ref. 73737
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73737