Damlex Realty
GERESERVEERD

LUXE VILLA MET ZWEMBAD EN PRACHTIG PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE

1 200 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
4
Badkamers
2175 m2
Perceeloppervlakte
321 m2
Woonoppervlak
#73548
ID
GERESERVEERD
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Deze spectaculaire zeer zonnige mediterrane villa is in uitstekende staat, met een prachtig uitzicht op de kust. Het is gelegen in een rustige woonwijk van Platja d"Aro, in de prestigieuze urbanisatie Mas Nou aan de Costa Brava. Het is gebouwd in 2006 Dit grote en elegante huis is verdeeld in 2 niveaus met aangename binnen- en buitenruimtes. Het heeft zeer aangename en lichte open ruimtes met een prachtig uitzicht op de zee, een prachtige tuin met een zwembad en een veranda met een barbecue. De villa heeft een hal, een ruime woonkamer met eethoek, een terras met prachtig uitzicht op zee met een barbecue. Een volledig ingerichte keuken, 5 slaapkamers, 4 badkamers en een tweede woonkamer met toegang tot de tuin en het zwembad. Daarnaast heeft het huis een garage en een grote buitenparkeerplaats.Het huis is uitgerust met olie-verwarming en alarm....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2006
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 200 000 €
Ref. 73548
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73548