Damlex Realty
GERESERVEERD

Prachtige moderne villa in Mas Nou

3 000 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
4
Badkamers
1794 m2
Perceeloppervlakte
891 m2
Woonoppervlak
#73184
ID
GERESERVEERD
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Deze exclusieve villa is afgewerkt met materialen en voorzieningen van de hoogste kwaliteit. Het huis heeft aan beide kanten uitzicht op de bergen en de zee. Gevonden in een bevoorrechte rustige straat in Platja Daro, kunt u genieten van de privacy en rust van dit afzonderingshuis.Je wordt welkom geheten in een formele foyer waar je meteen de designaccenten opmerkt. We komen de woonkamer binnen waar u door de kamerhoge ramen kunt genieten van een panoramisch uitzicht op de bergen. Er is een design gashaard die de woonkamer scheidt van de formele eetkamer. De eetkamer heeft een heel uniek kenmerk: een zwevende glazen vloer die uitkijkt op de wijnkelder/bar eronder.Er is een patio naast deze woonkamer om buiten te dineren en te ontspannen in de schaduw.De woon- en eetkamer vloeien moeiteloos over in de hyper uitgeruste high-end keuken. De keuken is volledig uitgerust met de high-end inbouwapparatuur. Vanaf hier heeft u gemakkelijk toegang tot de garage voor 2 wagens.Ook op deze verdieping vindt u 2 grote slaapkamers met elk een luxe 5-delige ensuite badkamer.Ten slotte vinden we op dit niveau het binnenzwembad met een ontspanningsruimte met een bar.Op de bovenverdieping bevindt zich een ruime, elegante primaire suite met een zithoek en een eigen 5-delige badkamer. Deze ruime badkamer is ontworpen voor 2 personen, aangezien deze een dubbele wastafel heeft en het bubbelbad geschikt is voor 2 personen. Er is een aparte extra grote inloopkast. Deze Primary Suite heeft een eigen terras dat de hele dag door een prachtig uitzicht en zon biedt.Beneden vind je de bodega/bar zichtbaar onder de eetkamer. Hier heb je een ruime wasruimte, een bijkeuken en een aparte berging. Er is ook een privé-appartement, voor gasten of voor werknemers, met: een slaapkamer, een woonkamer, een keuken en een eigen badkamer.Via een stijlvolle rookglazen deur komen we binnen in het tweede woongedeelte met onder andere een eettafel, grote zithoek en zelfs een bioscoop. Er is een muur van ramen met toegang tot het terras en het zwembad.Hier bevinden zich 2 extra luxe slaapkamers, ideaal voor gasten. Aan het einde van deze verdieping vindt u de volledig uitgeruste fitnessruimte met 2 sauna"s: Fins en infrarood. U heeft via een trap toegang tot het binnenzwembad boven en toegang tot het buitenzwembad voor na uw saunasessie.Buiten vindt u een ingerichte barbecue, een zithoek onder een automatische luifel, het grote zwembad en de extra grote tuin. Het huis is gebouwd op 2 percelen, wat bijdraagt ​​aan de privacy van dit pand.Over alle details is intelligent nagedacht, van de vloerverwarming, het smart home-systeem en reflecterende ramen met dubbele beglazing tot het hightech beveiligingssysteem met bewakingscamera"s.Neem contact met ons op als u vragen heeft of een bezichtiging wilt plannen....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2009
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Vloerverwarming, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Modern gebouw, Uitzicht op de bergen, Domotica Systeem, Dicht bij internationale scholen, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Bibliotheek, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Speelkamer, Wijnkelder, Sauna, Beveiliging,
Belastingen en kosten
IBI
4000€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

3 000 000 €
Ref. 73184
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73184