Damlex Realty

Elegante villa met 7 slaapkamers - op loopafstand van strand en centrum

995 000 €
Prijs
7
Slaapkamers
5
Badkamers
447 m2
Perceeloppervlakte
411 m2
Woonoppervlak
#72987
ID
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Dit unieke huis heeft een zeer gunstige locatie, aangezien het op 400 meter van het strand ligt en minder dan de hoofdstraat van Platja D"aro met zijn restaurants, winkels en voorzieningen. Het huis heeft tijdens de recente renovaties zijn authentieke charme behouden.U wordt verwelkomd in het appartement in een ruime, lichte foyer met overal hoge plafonds. De begane grond heeft een enorme gecombineerde woon- en eetkamer met balkenplafonds, grote raampartijen en toegang tot het zonnige terras dat over de gehele lengte van de woning loopt. De keuken is onlangs gerenoveerd en is hyper uitgerust. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met wasmachine en een gastentoilet. Aan de andere kant van de entree vindt u een woonkamer die leidt naar een gastenappartement. Het gastenappartement heeft een zithoek, een keuken, een tweepersoonsbed, een complete badkamer en toegang tot een eigen terras. Deze kamer heeft een eigen ingang en kan apart gehuurd worden.Boven zijn 5 tweepersoonsslaapkamers, waarvan 4 toegang hebben tot een buitenterras. Er zijn 2 complete badkamers op dit niveau.Op de tweede verdieping vindt u nog een woonkamer met kitchenette. Vanuit hier heeft u toegang tot een verrassend groot en zonnig terras. Ook op dit niveau is een tweepersoonsslaapkamer met en-suite badkamer.Het huis heeft een afgesloten garage voor 1 auto en ruimte voor nog een auto op het terrein in een buitengarage. Er zijn ook 2 opslagkelders.Dit huis zou ideaal zijn voor een groot gezin dat met gemak wil genieten van het vakantieleven in Platja d"Aro....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1958
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Verwarming op gas, Bijkeuken, Sportruimte, Alarm, Hoge plafonds, Balkon, Uitzicht op de bergen, Dicht bij internationale scholen, Dicht bij het openbaar vervoer, Gerenoveerd, Chill-out zone, Gemeubileerd, Kantoor, Bibliotheek, Gastenverblijf, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
1900€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

995 000 €
Ref. 72987
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72987