Damlex Realty

Nieuwbouw: Moderne luxe villa met uitzicht op de bergen en zwembad

800 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
692 m2
Perceeloppervlakte
220 m2
Woonoppervlak
#72947
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Deze luxe villa is gelegen in een exclusieve wijk in Platja D"aro, op korte afstand van het strand, restaurants, winkels en Golf D"aro. Ondanks dat het dicht bij alle voorzieningen van Platja D"aro ligt, is de buurt het hele jaar door rustig.U komt de woning binnen in de ruime & lichte foyer. Op deze verdieping bevinden zich 2 ruime slaapkamers met grote raampartijen, waarvan één momenteel in gebruik is als werkkamer. Deze 2 slaapkamers delen een moderne badkamer op de gang. Aan het einde van de hal is er een grote slaapkamer met een ensuite moderne badkamer. Er is ook een bonuskamer op deze verdieping die gebruikt kan worden als fitnessruimte, studio, lounge of speelkamer.Via de stenen trap komt u in de woonkamer. Het eerste wat opvalt is het spectaculaire uitzicht op de bergen door de vele grote ramen. De woonkamer heeft hoge plafonds, een moderne open haard en toegang tot het terras. De woonkamer staat in open verbinding met de eetkamer waar u kunt zitten, genieten van een maaltijd en genieten van het uitzicht op de bergen. De eetkamer loopt over in de moderne keuken die hyper is ingericht en voorzien is van natuurstenen werkbladen. De keuken heeft ook gemakkelijke toegang tot het terras en de barbecue. Tevens bevindt zich op deze verdieping een modern gastentoilet.Eindelijk bereiken we de hoofdslaapkamer die zeer ruim is met ruimte voor een extra groot bed. De eigen badkamer is als een spa. Vanuit de hoofdsuite heeft u tevens toegang tot het terras.Buiten heb je een enorm terras dat zich uitstrekt over de gehele lengte van het huis. Hier vindt u de barbecueplaats, die zeer goed is uitgerust met een stenen werkblad. Het zwembad biedt uitzicht op de bergen en een luxe massagefunctie. Er is ook een buitendouche voor na het zwemmen. Ook heeft u vanuit de tuin een eigen toegang tot het bos.De architect en ontwerper heeft aan elk detail van deze prachtige woning gedacht, van vloerverwarming tot automatische sproeiers, het gebruik van hoogwaardige materialen en de indeling van de ruimte....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2020
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Tuin, Zwembad, Vloerverwarming, Alarm, Hoge plafonds, Marmeren vloer, Uitzicht op de bergen, Dicht bij internationale scholen, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Panoramisch uitzicht, Speelkamer, Dicht bij restaurants / cafés / winkels,
Belastingen en kosten
IBI
1000€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

800 000 €
Ref. 72947
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72947