Damlex Realty

Prachtige villa met uitzicht op de Middellandse Zee - in Mas Nou

1 150 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
1872 m2
Perceeloppervlakte
345 m2
Woonoppervlak
#72849
ID
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Deze villa heeft echte Catalaanse charme en is tegelijkertijd volledig modern. Het uitzicht op zee vanaf deze woning is indrukwekkend, zowel vanuit het huis als vanaf de grote terrassen. Een van de hoogtepunten is het enorme verwarmde zwembad (12 x 6 meter) met volledige zomerkeuken (20 m2), die volledig kan worden afgesloten. Er zijn hier veel unieke en charmante details die u niet in andere panden ziet. De grote woonkamer en eetkamer heeft enorme houten balken, een open haard en toegang tot een groot terras. De moderne keuken is hyper uitgerust met een gasfornuis, moderne inbouwapparatuur, voldoende opbergruimte en natuurstenen aanrechtbladen. Daarnaast vindt u op deze verdieping een eigen slaapkamer, die momenteel wordt gebruikt als kantoor. Er is ook een gastenbadkamer. De hal heeft gewelfde terracotta plafonds en originele ijzeren trapleuningen die naar beneden leiden. Op het lagere niveau vindt u de hoofdslaapkamer, deze is zeer ruim met voldoende ruimte voor een zithoek en een eigen badkamer met dubbele wastafel, ligbad, douche en bidet. Er zijn ook tweepersoonsslaapkamers op dit niveau met een extra badkamer. Alle slaapkamers hebben grote inbouwkasten, toegang tot een terras en hebben een prachtig uitzicht op de tuin. De tuin van het huis ligt op het zuiden en is privé en rustig. Er zijn veel gevestigde palmbomen, evenals sinaasappel-, citroen- en caquibomen. Verscholen in de tuin bevindt zich een zelfstandig gastenappartement van 35 m2 met kitchenette en een eigen complete badkamer. Er is ook een romantisch prieel voor een afternoon tea in de tuin. Dit huis is volledig uitgerust met alle moderne gemakken, zoals een glasvezelinternetverbinding, een beveiligingsalarm voor het huis en het terrein, een automatisch besproeiingssysteem voor de tuin, enz. U Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de grote garage welke plaats biedt aan 2 auto"s en veel bergruimte. Het pand heeft al een toeristenvergunning. Deze villa is gelegen in Mas Nou, op slechts enkele minuten van de Club Golf d"Aro, het centrum van Platja d"Aro en de stranden. Wilt u meer informatie ontvangen over deze woning, neem dan contact met ons op....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1983
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Dicht bij internationale scholen, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Kantoor, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Beveiliging,
Belastingen en kosten
IBI
1300€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 150 000 €
Ref. 72849
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72849