Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

NIEUWE MODERNE VILLA MET ZEEZICHT EN OP LOOPAFSTAND VAN HET STRAND

1 700 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
830 m2
Perceeloppervlakte
383 m2
Woonoppervlak
#72828
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Exclusieve moderne villa te koop gelegen nabij de beste baaien van Playa de Aro en camino de ronda. Het dichtstbijzijnde strand ligt op slechts 10 minuten lopen.De villa is gloednieuw en voltooid in 2020. Gebouwd in 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een hal die ons leidt naar een woonkamer met een open haard gecombineerd met een keuken, links van de hal is er een was- en strijkruimte. Er is een gastenbadkamer op deze verdieping. Vanuit de keuken en de woonkamer is er een uitgang naar een gezellig terras met een chill-out gedeelte en naar de tuin naar het zwembad.Op de tweede verdieping zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 suite met open haard en een eigen badkamer. Er is nog een badkamer voor de andere twee slaapkamers en een kleedkamer. Alle slaapkamers hebben toegang tot het terras en uitzicht op zee.Het huis is gebouwd op een vlak terrein, diverse fruitbomen zijn rondom geplant: druiven, sinaasappels, 2 soorten pruimen, peer, appel, vijg, kaki, etc. Het gazon voor het huis is ruim genoeg voor kinderen om te spelen. Verwarmd zwembad, afmeting 10 x 4 meter.Het huis heeft een airconditioning systeem, vloerverwarming met diesel, videobewaking en alarmsysteem, marmeren vloeren. Hoge kwaliteit afwerking en materialen.Het huis ligt aan een rustige doodlopende straat, dus rust is gegarandeerd. Het centrum van Playa d"Aro ligt echter op minder dan 5 minuten met de auto....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2020
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Vloerverwarming, Verwarming op diesel, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Marmeren vloer, Domotica Systeem, Dicht bij internationale scholen, Dicht bij het openbaar vervoer, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Barbecue, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 700 000 €
Ref. 72828
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72828