Damlex Realty

Luxe villa met panoramisch zeezicht in urbanisatie Mas Nou

3 490 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
6
Badkamers
2195 m2
Perceeloppervlakte
932 m2
Woonoppervlak
#72667
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
We presenteren een nieuwe moderne designvilla gelegen in een urbanisatie van Playa d"Aro. De villa is gelegen in het bovenste deel van de urbanisatie, dus het heeft niet alleen een panoramisch uitzicht op de zee, maar ook op de bergen.Bij binnenkomst in het huis bevinden we ons in een hal die ons leidt naar een woonkamer met een open haard en een bar, die langzaam overgaat in de eetkamer en vervolgens in de keuken. Naast de keuken is een kleine woonkamer. Al deze kamers zijn open, indien gewenst kunnen ze van de andere worden gescheiden door middel van schuifdeuren. Door ze open te laten ontstaat het gevoel van een enkele ruimte. De woonkamer, de eetkamer en de keuken hebben toegang tot het terras en de tuin. De terrassen voor het huis hebben luifels die zowel tegen de zon als tegen de regen beschermen. Op dit niveau van het huis is er een kantoor dat kan worden gebruikt als slaapkamer, gastenbadkamer en wasruimte. Een verdieping lager komen we in het slaapgedeelte. Vier ruime suites met toegang tot de tuin en nog een personeelskamer met uitzicht op de binnenplaats. Op deze verdieping is er een spa met zwembad, jacuzzi, chromotherapie en watervallen, er is ook een sauna, een badkamer. Nadat we door de gang zijn gegaan die de slaapkamers en de spa met elkaar verbindt, bevinden we ons in een grote garage voor 5 auto"s. Er is een pantry, een badkamer. Beneden is er een prachtige wijnkamer, een thuisbioscoop en een badkamer. Ten slotte bevindt zich op de bovenverdieping van de villa de hoofdslaapkamer met een eigen woonkamer die leidt naar een groot terras om te zonnebaden. Naast dit terras heeft de slaapkamer toegang tot een groot balkon. Slaapkamer met eigen badkamer en kleedkamer.De woning is volledig gemeubileerd en wordt verkocht zoals deze is. Opgemerkt moet worden dat de villa is uitgerust met een lift, wat erg handig is gezien het feit dat het huis 4 verdiepingen heeft. De villa is in uitstekende staat, klaar om in te trekken....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Balkon, Marmeren vloer, Houten vloer, Lift, Domotica Systeem, Dicht bij internationale scholen, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Bibliotheek, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Sauna, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

3 490 000 €
Ref. 72667
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72667