Damlex Realty

Volledig gerenoveerde villa gelegen in Castell d"Aro

1 690 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
5
Badkamers
2100 m2
Perceeloppervlakte
500 m2
Woonoppervlak
#72636
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Dit prachtige pand, volledig gerenoveerd met hoogwaardige materialen, is gelegen in Castell d"Aro, in een vredige en zeer rustige omgeving, op slechts 10 minuten rijden van het strand.Via een taatsdeur komen we de woning binnen en komen we in een grote hal met waterdichte parketvloer. Aan de linkerkant hebben we een grote woon- en eetkamer met een moderne gashaard, met boogramen van waaruit we kunnen genieten van het uitzicht op de tuin (inclusief de mooie olijfbomen).De keuken welke middels glazen schuifdeuren is gescheiden van de woonkamer. Alle inbouwapparatuur is van het merk Miele. Er is veel meubilair voor opslag, drukladen en door te kloppen gaat de vaatwasser open - magisch!Vanuit de keuken hebben we toegang tot de slaapkamer van een huishoudster met een complete badkamer. Vanaf de ingang, aan de rechterkant, hebben we een master suite met uitzicht op het zwembad met een kleedkamer, een grote spiegel, inbouwkasten, gecompartimenteerd en licht, een grote badkamer met dubbele wastafel, hangende toiletten, een douche chronotherapie met cascade. We hebben twee andere slaapkamers met uitzicht op het zwembad, met lichte inbouwkasten en een complete badkamer voor beide.Op de bovenverdieping hebben we twee tweepersoonsslaapkamers met lichtgevende inbouwkasten, waarvan één met een complete badkamer in de slaapkamer. Er is ook een kantoor van 30m2 met uitzicht op de sportschool. Het huis heeft ook een wijnkelder waar de temperatuur erg laag is, een grote fitnessruimte met toegang tot het prachtige zwembad met twee watervallen, tegenstroom en jacuzzi. Er is ook een volledige damestoilet en een buitenkeuken voor geweldige barbecues. Er is een zeer ruime garage voor 2 of 3 auto"s, maar het is goed mogelijk om de auto buiten de garage te parkeren. De tuin is prachtig, er staan veel soorten fruitbomen zoals olijfbomen, citroenbomen, mandarijnbomen, perzikbomen en nog veel meer. Er is ook een grote paddlebaan....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1985
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Verwarming op gas, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Houten vloer, Modern gebouw, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Domotica Systeem, Park, Tennisbaan, Dicht bij internationale scholen, Dicht bij het openbaar vervoer, Rolstoeltoegang, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Kantoor, Gastenverblijf, Jacuzzi, Wijnkelder, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
3700€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 690 000 €
Ref. 72636
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour

print

Request a virtual tour

REF: 72636