Damlex Realty

Villa met panoramisch uitzicht op de baai van Palamós

1 400 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
6
Badkamers
3895 m2
Perceeloppervlakte
425 m2
Woonoppervlak
#71475
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Platja d\'Aro
Het pand bestaat uit twee onafhankelijke villa"s die op de heuvels zijn gebouwd. Ze zijn in hun centrum met elkaar verbonden door een zonnige ontspanningsruimte met zwembad, zomerkeuken en barbecue. Alle woonkamers van de twee huizen en de terrassen hebben een panoramisch uitzicht op de baai van Palamos. De eerste villa is gebouwd in 2007 in traditionele stijl. Het heeft een bebouwde oppervlakte van 225m2 en bestaat uit twee verdiepingen. De bovenverdieping bevat de inkomhal, 3 suites en toegang tot de garage (34m2). De benedenverdieping bevat een volledig uitgeruste keuken die uitkomt op de woon/eetkamer met open haard, een suite, een gastentoilet en een berging. Alle erkers op deze verdieping geven toegang tot de terrassen en het zwembad. De tweede villa van 200m2 heeft een eigentijdse stijl en is in aanbouw. Het casco en het dak alsmede de water-, elektra- en verwarmingsinstallaties (vloer) zijn opgeleverd. Alleen de binnenafwerking (vloeren, wanden, keuken, badkamer etc.) ontbreekt. Hierdoor kan de toekomstige koper het naar eigen smaak inrichten. Deze villa heeft een plat dak met 360º uitzicht en drie verdiepingen. Het bovenste niveau bevat de inkomhal en twee grote suites met hun eigen kleedkamers en badkamers. Het tussenliggende niveau, gelegen op zwembadniveau, omvat de keuken die uitkomt op de woon/eetkamer met open haard. Het lagere niveau bestaat uit drie aangrenzende kamers die kunnen worden omgebouwd tot een biljartkamer, bioscoop en sauna. De twee lagere niveaus hebben een gratis toilet. Elk van de villa"s heeft een eigen ingang en garage (elk voor één auto). De verwarming wordt aangedreven door dieselbrandstof. Het glooiende terrein bestaat uit twee percelen (2070m2 en 1825m2). De woningen zijn stroomopwaarts gelegen en het perceel, dat bebouwbaar is, is beplant met bomen....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2007 y en construccion
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Dicht bij internationale scholen, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Platja d\'Aro

Playa de Aro, gelegen ten noorden van de Catalaanse hoofdstad Barcelona, is een kustplaats die het hele jaar door ongeveer 10.000 inwoners telt. Het is een goede nederzetting voor zowel vakantiegangers als mensen die op zoek zijn naar een permanente verblijfplaats. De stad is opgesplitst in twee delen: een deel dat uitkijkt over de zee en een deel dat iets landinwaarts ligt. Er zijn talloze kleine stranden die toegankelijk zijn vanuit het deel van de stad dat oorspronkelijk een vissershaven was. Het oudere gedeelte werd gebouwd rond een kasteel en een versterkte kerk, plaatselijk bekend als het Castell d'Aro.

De gemeente Play de Aro ligt aan de Costa Brava, met uitzicht op de Middellandse Zee, ongeveer een half uur van de populaire, bruisende badplaats Lloret de Mar. Het is anderhalf uur van de drukke luchthaven van Barcelona en op vergelijkbare afstand van de Franse stad Perpignan aan de overkant van de Pyreneeën. Het duurt slechts ongeveer 80 minuten met de auto om het stadscentrum van Barcelona te bereiken met zijn vele bars, winkels en restaurants, dus de locatie is bij uitstek geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een ontspannen manier van leven met goede, lokale winkels, maar waar u nooit te ver weg bent de actie.

1 400 000 €
Ref. 71475
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71475