Damlex Realty
GERESERVEERD

Karakteristieke rustieke villa gelegen in het rustige dorpje Vall-Llobrega

995 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
6
Badkamers
1388 m2
Perceeloppervlakte
370 m2
Woonoppervlak
#73691
ID
GERESERVEERD
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Palamós
Deze karakteristieke rustieke villa heeft een perfecte ligging in het dorp Vall-Llobrega. De villa kijkt vrij uit op olijfbomen en landerijen en is uniek gelegen in alle rust op slechts 5 minuten rijden van Palamós. Het huis ligt op een volledig vlak perceel van bijna 1.400 m² met een uitstekende ligging om de hele dag van de zon te genieten. Op het terrein bevindt zich een grote groene tuin met diverse overdekte terrassen en een groot privézwembad (10 x 5m) met zonneterras.De villa is verdeeld over twee verdiepingen en heeft een bebouwde oppervlakte van 370 m². De begane grond heeft een imposante entree en een ruime woon-eetkamer verdeeld in een eetgedeelte en een woonkamer met open haard. Het is een open en lichte kamer, met grote ramen en toegang tot een ruim overdekt terras. Het terras grenst aan de tuin met olijfbomen, zwembad en aparte zithoek buiten. De ruime woonkeuken is van alle gemakken voorzien en grenst eveneens aan het overdekte terras en tuin. Verbonden aan de keuken zijn een aparte pantry en bijkeuken/wasruimte. Op de benedenverdieping bevinden zich daarnaast een ruime tweepersoonsslaapkamer met complete badkamer en inloopkast, een gastentoilet inclusief douche, een buitentoilet inclusief douche, en een grote bergruimte. Vanuit de bergruimte kan de kantoorruimte bereikt worden met werkplekken voor 2 personen.De bovenverdieping heeft drie grote tweepersoons slaapkamers en 2 complete badkamers. 2 Slaapkamers hebben toegang tot een ruim balkon met prachtig uitzicht over de landerijen en olijfbomen.Het huis beschikt daarnaast over een apart gastenverblijf voor 2 personen, met eigen badkamer, keuken, overdekt terras en privé tuingedeelte. Het gastenverblijf wordt sinds 2021 succesvol als vakantieverblijf verhuurd. (www.casa-sensi.com)...
Eigenschappen
Bouwjaar: 2006
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Tuin, Zwembad, Verwarming op gas, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Balkon, Uitzicht op de bergen, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Kantoor, Gastenverblijf, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Palamós

Ontdek Damlex Realty's samengestelde selectie van eigendommen te koop in Palamós, Costa Brava, waar geschiedenis en kustallure samenkomen. Palamós, een charmant vissersdorpje met een rijke maritieme traditie, biedt een voortreffelijk decor voor wie op zoek is naar een mediterraan toevluchtsoord.

Onze aanbiedingen bevatten woningen die naadloos zijn geïntegreerd in de infrastructuur van Palamós en gemakkelijke toegang bieden tot lokale voorzieningen, pittoreske promenades en gerenommeerde visrestaurants. De strategische ligging van de stad, ongeveer 40 kilometer van Girona, garandeert de nabijheid van de culturele pareltjes van de regio, terwijl Barcelona, ongeveer 120 kilometer verderop, en de Franse grens bijdragen aan de bereikbaarheid.

Palamós heeft een historische erfenis die duidelijk zichtbaar is in monumenten zoals de Sant Esteve-kerk en de iconische vissershaven. Met wortels die teruggaan tot de Romeinse tijd, is deze stad uitgegroeid tot een levendige bestemming, waar geschiedenis wordt gecombineerd met een eigentijdse levensstijl aan de kust.

Of u nu op zoek bent naar een toevluchtsoord aan het water of naar een historische dorpswoning, de eigendommen van Damlex Realty in Palamós bieden de mogelijkheid om uzelf onder te dompelen in de tijdloze charme van de Costa Brava. Laat ons u begeleiden naar uw droomhuis in dit boeiende juweeltje aan de Spaanse kust.

995 000 €
Ref. 73691
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73691