Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

PRACHTIGE MODERNE VILLA MET ONMISBAAR UITZICHT OP ZEE, IN EEN RUSTIGE URBANISATIE - LLORET DE MAR

1 200 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
1500 m2
Perceeloppervlakte
336 m2
Woonoppervlak
#73650
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Spectaculaire villa in moderne stijl, gemaakt van hoogwaardige materialen, gelegen in de bevoorrechte urbanisatie van Serra Brava, op enkele minuten van het prachtige strand van Cala Canyelles, met een panoramisch uitzicht op de zee en de bergen van Lloret de Mar en omgeving. Op een groot perceel van 1500m² is het huis gebouwd in 2015. We komen binnen via de begane grond waar zich een grote garage bevindt voor twee auto"s. We nemen de lift direct naar boven. Op de begane grond is er een lichte woon-eetkamer, keuken, slaapkamer met eigen badkamer en een complete gastenbadkamer. Op de bovenste verdieping bevinden zich drie tweepersoonsslaapkamers met toegang tot het terras, waarvan één met een eigen badkamer en de andere twee delen een complete badkamer met douche en bad. Op de volgende en laatste verdieping is er een spectaculair dakterras waar we kunnen genieten van een prachtige ontspanningsruimte, een groot bubbelbad en een prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het grote perceel maakt uitbreiding van de tuin en de bebouwing op de begane grond mogelijk met directe toegang vanuit de woonkamer. Mis deze geweldige kans niet, je zult verliefd worden!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 2015
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Vloerverwarming, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Sportruimte, Alarm, Hoge plafonds, Balkon, Marmeren vloer, Houten vloer, Modern gebouw, Lift, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Domotica Systeem, Dicht bij het openbaar vervoer, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
IBI
Community
1000€ / jaar
114€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

1 200 000 €
Ref. 73650
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73650