Damlex Realty

Gloednieuwe moderne villa in de urbanisatie Serra Brava, Lloret de Mar

830 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
3
Badkamers
701 m2
Perceeloppervlakte
187 m2
Woonoppervlak
#72815
ID
EXCLUSIEF
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Deze gloednieuwe moderne villa is gelegen in Lloret de Mar, in de urbanisatie Serra Brava, vlakbij de pittoreske baai van Cala Canyelles. De bouw is recent afgerond en de woning heeft 4 slaapkamers en 3 badkamers. De indeling is als volgt: Op straatniveau is een parkeerplaats (40 m2) voor twee auto"s. Een trap leidt vanaf het straatniveau naar de woning. Op de begane grond, bij binnenkomst in het huis, bevinden we ons in een grote open woonkamer / eetkamer gecombineerd met een keuken en toegang tot een ruim terras van 20 m2. De gehele ruimte heeft een oppervlakte van 54 m2. Op hetzelfde niveau is er een slaapkamer met een oppervlakte van bijna 12 m2 en een complete badkamer. Deze villa heeft een prachtig uitzicht op zee, dat wordt omlijst door de weelderige groene natuur. Beneden bevinden we ons in het "nachtelijke" gebied. Onderaan de trap heb je een tweede woonkamer of lounge (deze kan gebruikt worden als extra slaapkamer of kantoor). Er zijn drie extra slaapkamers op dit niveau. Je hebt de Primary suite met een eigen badkamer en kast. Er zijn twee extra slaapkamers, die de complete badkamer delen, gunstig gelegen in de gang. Vanaf deze verdieping hebben alle kamers toegang tot het zwembad en de tuin - waardoor het een hotelsfeer krijgt. Het zwembad heeft ruimte voor een ontspanningsruimte en een barbecue. Onder de parkeerplaats bevindt zich een open ruimte. Over de indeling en inrichting van de villa is tot in het kleinste detail nagedacht; er is veel aandacht besteed aan de functionaliteit van de ruimte. De indeling van deze woning is gericht op het uitzicht en de toegang naar buiten. De woning heeft een zuidoostelijke oriëntatie. De neutrale kleuren van dit huis maken het erg uitnodigend en minimalistisch, maar het is heel gemakkelijk om je eigen persoonlijke stijl toe te voegen. Er zijn overal hoogwaardige materialen gebruikt, waaronder porseleinen tegels en een onderhoudsarme bakstenen buitenkant. Dit huis is perfect voor iemand die op zoek is naar een moderne gloednieuwe villa, met uitzicht op zee, op slechts een korte rit naar de stad en het strand....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2021
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Balkon, Uitzicht op de bergen, Nieuwbouw, Barbecue, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

830 000 €
Ref. 72815
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72815