Damlex Realty

Villa met zwembad in een rustige urbanisatie van Lloret de Mar

355 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
2
Badkamers
800 m2
Perceeloppervlakte
130 m2
Woonoppervlak
#72607
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Mooie villa gelegen in de residentiële urbanisatie Lloret. Dit zeer handige huis biedt veel rust, is boven de straat gebouwd, op een muur van stenen waardoor we een volledig vlak perceel hebben. De gelijkvloerse woning bestaat uit een woonkamer met open haard, een grote woonkeuken met bijkeuken, drie grote slaapkamers en twee badkamers. Uitgerust met centrale verwarming op stookolie. De nette buitenkant biedt ons een geïntegreerd zwembad, een barbecue en een moestuin....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2005
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Barbecue,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

355 000 €
Ref. 72607
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72607