Damlex Realty

Prachtig huis in mediterrane stijl in de urbanisatie Condado del Jaruco

600 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
3
Badkamers
974 m2
Perceeloppervlakte
366 m2
Woonoppervlak
#72388
ID
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Prachtig huis in mediterrane stijl in de urbanisatie Condado de Jaruco. Het is gelegen in een rustige en bevoorrechte omgeving van Lloret de Mar, op korte rijafstand van het stadscentrum, op 3 km van het strand, op 1 km van de tennisclub en op 5 minuten van het Water World-park. De woning is gelegen op een perceel van 974 m2, is gebouwd in 1977 en heeft een bebouwde oppervlakte van 366 m2. Het perceel biedt veel privacy door de omringende groene heg. De woning heeft hoge plafonds en ruime slaapkamers.Het perceel biedt een tuin, parkeergelegenheid voor meerdere auto"s en een zwembad. Op de begane grond is er een grote woonkamer, eetkamer, studeerkamer, hoofdslaapkamer met een grote kleedkamer en eigen badkamer, een keuken met toegang tot een overdekt terras en een barbecue. Op deze verdieping is er ook een wasruimte en een droogruimte. De tweede verdieping bestaat uit drie slaapkamers en een badkamer. Er is nog een slaapkamer op de derde verdieping....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1977
certificado energetico
Tuin, Zwembad, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Wijnkelder,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

600 000 €
Ref. 72388
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72388