Damlex Realty

LUXE MODERN HUIS MET PRACHTIG PANORAMISCH UITZICHT OP ZEE

2 000 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
4
Badkamers
1091 m2
Perceeloppervlakte
380 m2
Woonoppervlak
#72177
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Moderne villa gebouwd in 2020 met verbluffend uitzicht op zee.Betonnen structuur gebouwd met hoogwaardige materialen. Elegante details en exclusieve afwerkingen.De bebouwde oppervlakte van de villa is 380 m2 verdeeld over 4 verdiepingen.Op de benedenverdieping is er een polyvalente hal met een badkamer en een garage voor meerdere auto"s. Wasserette met Duitse apparatuur. Gemalen gewaxt beton. Technische ruimte: Motor van het zwembad, luchtdraaisysteem, airconditioning, waterbehandeling.Eerste verdieping: Er is een ruime woonkamer / eetkamer met erkers die uitkomen op een terras met een zwembad van turkoois mozaïek en een barbecue. Er is een ruimte gecreëerd om een sauna te plaatsen. Een moderne gashaard scheidt de eetkamer en de woonkamer. Gasten toilet. Open Italiaanse keuken met Gaggenau apparatuur en inbouwapparatuur. Elk gebied heeft toegang tot een groot terras met een prachtig panoramisch uitzicht. De raampartijen in deze ruimte lopen van vloer tot plafond en laten je overal genieten van een adembenemend uitzicht.Op de derde verdieping is er een slaapgedeelte. Er zijn twee slaapkamers: één slaapkamer met eigen badkamer, dressing en toegang tot het terras. De tweede slaapkamer heeft ook toegang tot het terras en daarnaast is een eigen badkamer. In het midden van de verdieping is een ruimte waar eventueel een extra slaapkamer gerealiseerd kan worden.Op de vierde bovenverdieping bevindt zich nog een slaapkamer met eigen badkamer en een groot zonnig terras waarmee u de stad in het volle zicht kunt zien. De villa is gebouwd op een perceel met een oppervlakte van 1091 m², waarop zich een tuin bevindt op verschillende niveaus, een terras en een zwembad.Thermische luchttechnologie. Isolatietechnologie van het huis. Italiaanse vloer. Vloerverwarming. Buitenverlichting gemaakt door een ontwerpbureau. Houten vloer. Beveiligingscamera"s. Aparte thermostaat voor elke verdieping. Door architect gecreëerde ruimte om eventueel een lift te plaatsen....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2020
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Vloerverwarming, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Hoge plafonds, Houten vloer, Nieuwbouw, Automatische bewatering, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

2 000 000 €
Ref. 72177
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:
Virtual tour
Virtual tour
Virtual tour

print

Request a virtual tour

REF: 72177