Damlex Realty

Luxe architectonisch ontworpen huis met panoramisch uitzicht op zee

1 500 000
1 100 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
1000 m2
Perceeloppervlakte
279 m2
Woonoppervlak
#71624
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
Weelderige, door een architect ontworpen villa met een panoramisch uitzicht op de zee, de stad en de omliggende bergen vanaf het hoogste punt van Roca Grossa. De architectuur is van moderne esthetiek, harmonieus geïntegreerd in de bosrijke en rotsachtige natuurlijke omgeving. De hoogwaardige materialen doen subtiel denken aan de rots waarop het is gehuisvest. Het huis is ontworpen in een verfijnd ontwerp met bijzondere aandacht voor de openingen en hun oriëntatie op de zee. Het is twee verdiepingen boven de straat geplaatst en biedt door zijn hoogte een prachtig uitzicht en een prachtige natuurlijke lichtinval, versterkt door het ontwerp van de architect.De gehele begane grond geniet van een prachtig uitzicht op de zee. Het bestaat uit een grote leefruimte van 54 m2 bestaande uit een open keuken met kookeiland, een eetkamer voor de glazen erkers die uitkomen op het terras en een zithoek in een gezellige sfeer van een sfeerhaard. Op het terras is er een groot zwembad met een rots in het midden en een overdekt terras. Op de bovenste verdieping bevinden zich de 3 suites met hun ongelooflijke uitzicht op zee. Twee daarvan hebben een eigen terras. Onder de begane grond bevindt zich een souterrain met zelfstandige studio. Het heeft een badkamer en een groot terras met uitzicht op zee. Een niveau lager, op straatniveau, is er een garage voor twee voertuigen van 45 m2 en een lift die alle verdiepingen van het huis bedient. Momenteel in aanbouw....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2019
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

1 500 000
1 100 000 €
Ref. 71624
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71624