Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 2 kamers, perceel 500m2, te koop in Lloret de Mar, Costa Brava

149 900 €
Prijs
2
Slaapkamers
2
Badkamers
500 m2
Perceeloppervlakte
93 m2
Woonoppervlak
#71581
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
House of 92 m2 and plot of 500 m2. It is located in the Aiguaviva Urbanization of Lloret de Mar.House with 2 separate floors, 2 entrances, 2 individual kitchens, each floor has its full bathroom and kitchen plus a double bedroom and space for a sofa bed in each room. large area for barbecue, and parking placeQuiet atmosphere, when you open the windows you can hear the birds as in the forest.Green landscape, beautiful garden. Unique location with front view to the tree garden, terrace surrounded by nature. Relax in the resting area with barbecue. Perfect house for weekends, holidays, retirement or investment. Ideal investors: rented at € 700 a month, yields a return of 5.9%...
Eigenschappen
Bouwjaar: 1998
certificado energetico
Volledig uitgeruste keuken, Tuin,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

149 900 €
Ref. 71581
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71581