Damlex Realty

Huis met 3 kamers, perceel 900m2, te koop in Lloret de Mar, Costa Brava

480 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
3
Badkamers
900 m2
Perceeloppervlakte
210 m2
Woonoppervlak
#71299
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
We offer a wonderful house in good condition, located in the quiet village of Lloret Verde, on the Costa Brava. The house has an area of 210 m2, with a beautiful living room with fireplace, with three bedrooms and 2 bathrooms. The living room has access to a beautiful covered terrace. There is a pantry, garage, laundry.The house was built in 1990 and completely renovated in 2012. Well maintained garden with swimming pool. Garage.The house has a beautiful view of the natural park and the surrounding hills. To the center of Lloret de Mar, 5 minutes by car. An ideal offer for lovers of nature and peace....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1990, renovada en 2012, todo nuevo
certificado energetico
Verwarming, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

480 000 €
Ref. 71299
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 71299