Damlex Realty

Villa met prachtig uitzicht op zee in de urbanisatie Roca Grossa

1 500 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
1000 m2
Perceeloppervlakte
376 m2
Woonoppervlak
#70453
ID
EXCLUSIEF
VERHUUR LICENTIE
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
De villa is gelegen in de urbanisatie Roca Grossa, wat betekent dat het zich in een select gebied bevindt en waarschijnlijk een bevoorrechte locatie heeft met betrekking tot uitzicht en rust. De accommodatie biedt een prachtig uitzicht op de zee en de stad. Panoramische beglazing zorgt ervoor dat vanaf elke verdieping van het huis van dit uitzicht kan worden genoten, wat een unieke en spectaculaire ervaring oplevert.De ruime woonkamer is een prominente leefruimte in de villa en heeft direct toegang tot een overdekt terras, tuin en zwembad. Dit zorgt voor een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, waardoor u binnen in huis kunt genieten van het weer en het uitzicht. De keuken is uitgerust met alle benodigde meubels, wat een comfortabele en praktische kookervaring mogelijk maakt. De villa heeft 4 slaapkamers en 4 badkamers. Alle slaapkamers hebben toegang tot het terras, waardoor de bewoners vanuit hun kamer kunnen genieten van het uitzicht. Daarnaast valt de hoofdslaapkamer op door het hebben van een groot terras met uitzicht op zee, wat zorgt voor een extra luxe beleving.Het huis heeft een oppervlakte van 376 m2, terwijl het perceel 1000 m2 beslaat. Dit zorgt voor een royale ruimte zowel binnen als buiten de villa. De woning beschikt over een zwembad, wat een vleugje luxe en gemak toevoegt aan genieten van het buitenleven. Bovendien vergemakkelijkt het automatische irrigatiesysteem het tuinonderhoud.De villa is gebouwd in 2010 en verkeert in zeer goede staat, wat suggereert dat het goed is onderhouden en bijgewerkt om zijn optimale staat te behouden. Ondanks de rustige ligging in de urbanisatie Roca Grossa, ligt de villa op slechts 5 minuten rijden van het stadscentrum van Lloret de Mar, dat toegang biedt tot winkels, restaurants en andere diensten. Ook is de dichtstbijzijnde supermarkt slechts 3 minuten rijden met de auto. Bovendien kunt u dankzij de nabijheid van Barcelona, ​​​​slechts 45 minuten met de auto, genieten van de grootste stad voor excursies en amusement....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2010
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Alarm, Ingebouwde kasten, Automatische bewatering, Gemeubileerd, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Speelkamer, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

1 500 000 €
Ref. 70453
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 70453