Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Huis met 3 kamers, perceel 350m2, te koop in Lloret de Mar, Costa Brava

330 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
350 m2
Perceeloppervlakte
98 m2
Woonoppervlak
#1613518
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
The house is located in one of the best residential areas of Lloret de Mar, which is located right next to the sea. The urbanization has its own beach which is located in a small bay, which is hidden from the large influx of tourists. On the shore there is a beautiful restaurant that can satisfy its visitors with a wide variety of traditional Spanish cuisine.One storey house has 3 bedrooms and 2 bathrooms, living room with fireplace and access to the garden. There is a garage...
Eigenschappen
certificado energetico
Volledig uitgeruste keuken, Tuin,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

330 000 €
Ref. 1613518
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 1613518