Damlex Realty

Huis met 3 kamers, perceel 600m2, te koop in Lloret de Mar, Costa Brava

395 000 €
Prijs
3
Slaapkamers
600 m2
Perceeloppervlakte
120 m2
Woonoppervlak
#1613271
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Lloret de Mar
House for sale in the mountain urbanization of Lloret de Mar. The house has stunning views of the mountains, which are densely covered with pine forests. This type of landscape is especially characteristic of the Costa Brava, unique contrast of colors: the blue of the sea and the sky, and the green slopes of the mountain. The house is located just 10 minutes drive from the center of Lloret de Mar. About 5 minutes drive from the house is a large supermarket. The city beach is 3 km away. The house has an area of 120 m2 to 600 m2, and a small piece of land. The house has 3 floors. A total of 3 bedrooms, 3 bathrooms, kitchen, living room with fireplace and access to the terrace....
Eigenschappen
certificado energetico
Open haard, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Uitzicht op de zee,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Lloret de Mar

 

 

Lloret de Mar is een kustplaats in Catalonië, aan de Costa Brava en staat bekend om zijn prachtige mediterrane stranden. Vanuit het middeleeuwse fort op de heuveltop heeft u uitzicht over de stad en de kust, het kasteel van Saint Joan. Op een naburige klif zijn de Sainte Clotilde-tuinen een interessant voorbeeld van de Italiaanse renaissancestijl. Als populair vakantieoord heeft Lloret de Mar een groot aantal hotels en bed and breakfasts, en vele kleine winkels, bars en restaurants.

De afstand van Lloret de Mar naar de dichtstbijzijnde luchthaven, dat is Girona, is 25 mijl (40 km). Lloret de Mar ligt op 57 mijl (92 km) van Barcelona Airport.


Lloret de Mar is een betaalbare en populaire stad met een divers aanbod aan onroerend goed, van budget vakantie appartementen tot luxe villa's gelegen in de heuvels rondom de stad. De vastgoedmarkt is levendig, omdat het een aangename locatie is om het hele jaar door te wonen, met een actieve pensioen gemeenschap.

De Costa Brava is een van de meest populaire regio's van Spanje voor toeristen, vakantiegangers en permanente bewoners. Het heeft een warm mediterraans klimaat gevuld met veel zon en heeft een van de mooiste stranden van Spanje, omgeven door een indrukwekkend landschap.

395 000 €
Ref. 1613271
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 1613271