Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Huis te koop in Lloret de Mar, 391 vastgoed

 

Het kopen van een huis of luxe villa in Lloret de Mar betekent meer dan alleen het verwerven van een woning; het geeft toegang tot de levensstijl van deze kustplaats. Lloret de Mar staat bekend om zijn prachtige stranden en ligging aan zee, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor degenen die op zoek zijn naar een rustige toevluchtsoord aan zee.

Naast de stranden biedt Lloret de Mar diverse ervaringen.

Geniet van de lokale gastronomie met verse mediterrane smaken en internationale gerechten, verken de straten met culturele bezienswaardigheden zoals het kasteel en La Dona Marinera, en ontdek het uitzonderlijke erfgoed van de regio via culturele routes.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het nachtleven, biedt Lloret de Mar een levendige sfeer met tal van entertainmentopties na zonsondergang. De nabijheid van de zee maakt watersportactiviteiten en buitenavonturen mogelijk, terwijl de nabijgelegen bergen mogelijkheden bieden om te wandelen en in contact te komen met de natuur.

Investeren in een huis of villa in Lloret de Mar via Damlex Realty, de toonaangevende makelaar in Catalonië, biedt niet alleen een woning maar ook een levensstijl waarin de zee, cultuur, gastronomie en het nachtleven naadloos samenkomen. Ervaar de charme van Lloret de Mar vanuit het comfort van je eigen kustwoning.

 

Request a virtual tour

REF: