Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Lloret de Mar, 506 vastgoed

 

 

 

Een van de meest internationaal bekende gemeente van Girona als toeristische bestemming is Lloret de Mar, dat zich ten zuiden op de kaart van de provincie Girona bevindt, in de regio La Selva. Het onderscheidt zich door de schoonheid, het comfort en de meest spectaculaire stranden, waarvan het gegranuleerde zand een authentiek een genot is.
Het heeft een uitzonderlijk erfgoed en een prachtig uitzicht op het kasteel en La Dona Marinera, waar u culturele routes van buitengewoon belang kunt organiseren. Daarnaast maakt de bergomgeving het mogelijk om op meerdere manieren van de natuur te genieten en buitensporten te beoefenen.

Ongetwijfeld zijn de gastronomie en het aangename klimaat twee voornaamste aspecten voor een vakantie in Lloret de Mar, een stad die altijd heeft opgevallen door de gezelligheid en het goede nachtleven. Het hebben van een uitzonderlijk huis, appartement of villa, gegarandeerd door de professionaliteit van Damlex Realty, de toonaangevende makelaar in Catalonië, zorgt voor een onvergetelijk verblijf.Geselecteerde woning in Lloret de Mar

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: