Damlex Realty

Exclusief vastgoed op loopafstand van het beste strand van de Costa Brava

3 950 000 €
Prijs
6
Slaapkamers
5
Badkamers
32800 m2
Perceeloppervlakte
692 m2
Woonoppervlak
#72701
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Llafranc
Luxe finca op loopafstand van een van de beste stranden van de Costa BravaWij presenteren u een herenhuis gelegen op 1,5 km van de vuurtoren van San Sebastián en op 2 km van het centrum van Llafranc. Indrukwekkend perceel van 32.800 m2 met een bosgebied, tuin en fruitbomen. Het perceel heeft een agrarische bestemming, naast de grond waarop het huis, het zwembad en de tuin liggen. Het huis is georiënteerd op het zuidwesten, het is gebouwd in 1997. Bij binnenkomst bevinden we ons in een ruime hal met dubbel licht, we gaan naar een grote woonkamer met open haard, die toegang heeft tot een half overdekt terras. Er is ook een ruime keuken, een bijkeuken, een bijkeuken en een gastenbadkamer. In een apart gedeelte op de begane grond bevinden zich en-suite slaapkamers en een grote speelkamer. Een mooie trap leidt vanuit de hal naar de tweede verdieping, waar een grote kinderslaapkamer is, een badkamer en een enorme suite met een eigen woonkamer en een badkamer met een jacuzzi. De hoofdslaapkamer heeft een eigen groot terras met uitzicht op de tuin, het zwembad en de bergen. In de kelder is er een bureau voor de dienst en verschillende technische ruimtes. Opmerkelijk is de ligging van de villa, op 5 minuten rijden van Palafrugell, op korte afstand van het strand, met volledige privacy en rust. Prachtige tuin met zwembad, vloerverwarming, olieverwarming, airconditioning, automatische rolluiken, waterput. Als u op zoek bent naar privacy dichtbij het strand, dan is dit uw eigendom!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 1997
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Automatische bewatering, Barbecue, Gemeubileerd, Kantoor, Panoramisch uitzicht, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Beveiliging,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Llafranc

De stad Llafranc ligt in een van de mooiste stukken van de Costa Brava. Tegenover een halvemaanvormige baai met traditionele witgekalkte gebouwen, de natuurlijke schoonheid van Llafranc heeft bekende kunstenaars van over de hele wereld aangetrokken, waaronder Ernest Hemingway en Salvador Dalí.

De stad ligt ongeveer 80 mijl (129 km) ten noorden van Barcelona en 85 mijl (137 km) of 1,5 uur rijden van Barcelona Airport, die rechtstreeks toegankelijk is via een belangrijke snelweg. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Girona Airport, gelegen op 30 mijl (48 km) afstand van Llafranc.

De grootste aantrekkingskracht van Llafranc is de rustige en ontspannen omgeving. Dit is een klein stadje waar alles wat je nodig hebt op loopafstand ligt of op een korte en stressvrije rit. Het is niet verwonderlijk dat veel van de inwoners van de stad hierheen zijn verhuisd of hebben geïnvesteerd in een vakantiehuis om ten volle te genieten van de rustige omgeving van Llafranc.

Llafranc belichaamt echt de beste kenmerken van de beroemde Costa Brava in Spanje. Het gebied is een natuurlijke speeltuin voor iedereen die geniet van allerlei buitenactiviteiten, van duiken en varen tot kamperen en wandelen, en is de thuisbasis van een fantastische selectie van eigenschappen voor zowel vakantiegangers als degenen die hier het hele jaar door willen wonen.

3 950 000 €
Ref. 72701
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72701