Damlex Realty
VERKOCHT
Sold!

Villa met directe toegang tot het strand en spectaculair uitzicht op zee

5 000 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
4
Badkamers
828 m2
Perceeloppervlakte
447 m2
Woonoppervlak
#72675
ID
VERKOCHT
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Llafranc
Unieke villa gelegen in een van de meest pittoreske stadjes aan de Costa Brava - Llafranc. Het is echt de parel van de kust; een gezellige en rustige plek die ontsnapt is aan de "vangst" van toeristen, het leven is hier langzaam en rustig. Tegelijkertijd heeft de stad alle nodige infrastructuur en uitstekende restaurants. Een van deze restaurants is het restaurant gelegen in de oude vuurtoren, gelegen op een hoge klif met een prachtig uitzicht.De villa is gebouwd op 4 niveaus, die verbonden zijn door een lift en trappen. Er is een gemakkelijke toegang vanaf de straat naar het huis, voor de ingang is er een parkeerplaats voor 2 auto"s, er is ook een garage voor 2 auto"s. Bij binnenkomst in het huis bevinden we ons in een ruime hal die leidt naar de woonkamer met open haard. Vanuit de eetkamer kunnen we naar de keuken die weer een uitgang heeft naar de gang die naar de hoofdingang van het huis leidt. Alle kamers op deze verdieping hebben een indrukwekkend uitzicht op de zee, en vanuit de eetkamer is er toegang tot het terras met uitzicht. Er is een gastenbadkamer op deze verdieping. Een verdieping hoger bevinden we ons in een recreatieruimte met open haard, die verrast door het uitzicht. Er is een badkamer met een douche, dus als u wilt kunt u hier een slaapkamer inrichten. Als we twee verdiepingen naar beneden gaan met de lift of de trap, bereiken we het slaapvertrek. Hier vinden we 4 suites, allemaal met uitzicht op zee, terwijl de grote slaapkamer een kleedkamer heeft en een kleine woonkamer om te lezen of televisie te kijken.Tot slot dalen we af naar het laagste niveau van het dorp. Er is een barbecueplaats met een zomerkeuken en een eethoek, die verbonden zijn met een terras met uitzicht op de tuin. Er is ook een wijnkelder en een opslagruimte. Een indrukwekkend grote zomereetkamer waar een groot gezelschap bijeen kan komen. Voor extra comfort kunnen gasten direct op dit niveau worden ontvangen, het is niet nodig om door het huis te gaan, want er zijn trappen vanuit de tuin naar het bovenste niveau, waar de hoofdingang is, en naar de promenade en het strand.Het huis heeft een lift, olieverwarming, airconditioning, inbouwkasten, een put voor het besproeien van de tuin, zwembad, opslagruimten. Het huis is gebouwd met materialen van topkwaliteit, dikke buitenmuren beschermen het tegen vochtigheid, natuursteen, roosters en smeedijzeren spijlen zijn gebruikt in de decoratie. De kwaliteit van de constructie spreekt voor zich, ondanks de nabijheid van de zee is er geen vochtigheid of geuren in het huis.Een exclusief aanbod voor wie waarde hecht aan comfort en droomt van wonen aan zee!...
Eigenschappen
Bouwjaar: 1994
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op diesel, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Marmeren vloer, Houten vloer, Lift, Barbecue, Panoramisch uitzicht, Wijnkelder, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Llafranc

De stad Llafranc ligt in een van de mooiste stukken van de Costa Brava. Tegenover een halvemaanvormige baai met traditionele witgekalkte gebouwen, de natuurlijke schoonheid van Llafranc heeft bekende kunstenaars van over de hele wereld aangetrokken, waaronder Ernest Hemingway en Salvador Dalí.

De stad ligt ongeveer 80 mijl (129 km) ten noorden van Barcelona en 85 mijl (137 km) of 1,5 uur rijden van Barcelona Airport, die rechtstreeks toegankelijk is via een belangrijke snelweg. De dichtstbijzijnde internationale luchthaven is Girona Airport, gelegen op 30 mijl (48 km) afstand van Llafranc.

De grootste aantrekkingskracht van Llafranc is de rustige en ontspannen omgeving. Dit is een klein stadje waar alles wat je nodig hebt op loopafstand ligt of op een korte en stressvrije rit. Het is niet verwonderlijk dat veel van de inwoners van de stad hierheen zijn verhuisd of hebben geïnvesteerd in een vakantiehuis om ten volle te genieten van de rustige omgeving van Llafranc.

Llafranc belichaamt echt de beste kenmerken van de beroemde Costa Brava in Spanje. Het gebied is een natuurlijke speeltuin voor iedereen die geniet van allerlei buitenactiviteiten, van duiken en varen tot kamperen en wandelen, en is de thuisbasis van een fantastische selectie van eigenschappen voor zowel vakantiegangers als degenen die hier het hele jaar door willen wonen.

5 000 000 €
Ref. 72675
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72675