Damlex Realty

Huis met zeezicht in de populaire wijk Montgò

625 000 €
Prijs
5
Slaapkamers
3
Badkamers
766 m2
Perceeloppervlakte
288,04 m2
Woonoppervlak
#73710
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - L\'Escala
Onlangs gerenoveerd huis met ongelooflijk uitzicht op zee en directe toegang tot een kleine privébaai.Het huis is verdeeld over twee verdiepingen. De begane grond is op straatniveau. Bij binnenkomst van de woning komt u in de prachtige woonkamer-veranda met uitzicht op zee. Ernaast is een eetkamer met open keuken. Op dezelfde verdieping bevinden zich ook drie slaapkamers, waarvan één suite met badkamer en inloopdouche. Alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Er is nog een badkamer met ligbad en een ruimte gewijd aan de wasmachine en opslag.Op de benedenverdieping is er een studio met twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en een kleine keuken. Deze verdieping bevat ook een garage voor twee auto"s en een kelder.In de tuin is er een zwembad van 10,5 x 4,5 m, een tuinhuisje, barbecue en extra carport - met ongelooflijk uitzicht op zee....
Eigenschappen
Bouwjaar: 1980
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Uitzicht op de zee, Verwarming op gas, Bijkeuken, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Houten vloer, Uitzicht op de stad, Barbecue, Gemeubileerd, Gastenverblijf, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
1311,42€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - L\'Escala

Met een gunstig klimaat van warme zomers en milde winters is L'Escala het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming. De stad biedt een schilderachtig landschap en een gevoel van privacy.

De strategische ligging van L'Escala zorgt voor gemakkelijke verbindingen naar Frankrijk, Girona en naburige kustplaatsen zoals Platja d'Aro en Begur. De stad zelf heeft een historische betekenis, die teruggaat tot de Romeinse tijd. L'Escala beschikt over een mix van moderne voorzieningen en historische charme, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor kopers van onroerend goed.

De stad staat bekend om zijn prachtige stranden, elk met zijn unieke charme. Van het gezinsvriendelijke strand van Riells tot de schilderachtige baai van Montgó, de kustlijn van L'Escala biedt diverse mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. L'Escala biedt niet alleen een levensstijl aan de kust, maar ook het gemak van bereikbaarheid en de schoonheid van de Costa Brava.

625 000 €
Ref. 73710
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73710