Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in L'Escala, 8 vastgoed

 

Overweeg te investeren in een woning in L'Escala, Costa Brava, een stad gelegen aan de Middellandse Zee. Met een gunstig klimaat van warme zomers en milde winters is L'Escala het hele jaar door aantrekkelijk. De stad biedt een schilderachtig landschap en een gevoel van privacy.

De strategische ligging van L'Escala zorgt voor eenvoudige verbindingen naar Frankrijk, Girona en naburige kustplaatsen zoals Platja d'Aro en Begur. De stad zelf heeft historische betekenis, die teruggaat tot de Romeinse tijd. L'Escala combineert moderne voorzieningen met historische charme, wat het tot een aantrekkelijke keuze maakt voor woningkopers.

De stad staat bekend om haar prachtige stranden, elk met een unieke charme. Van het gezinsvriendelijke Riells Beach tot de schilderachtige Montgó Bay biedt de kustlijn van L'Escala diverse mogelijkheden voor ontspanning en recreatie. Investeren in een woning in L'Escala biedt niet alleen een kustleven, maar ook het gemak van bereikbaarheid en de schoonheid van de Costa Brava.

Geselecteerde woning in

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: