Damlex Realty

Huis met 4 kamers, perceel 778m2, te koop in Empuriabrava, Costa Brava

2 500 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
778 m2
Perceeloppervlakte
282 m2
Woonoppervlak
#72703
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Empuriabrava
Dit prachtige huis, volledig gerenoveerd in 2016, ligt aan het einde van een breed kanaal en is gebouwd in een U-vorm. Op de begane grond is er een hal, links daarvan een woon-eetkamer. met open haard en keuken. Rechts van de hal, in een aparte vleugel, bevinden zich drie slaapkamers en 2 badkamers. Het grote voordeel is dat men vanuit elke slaapkamer op deze verdieping, evenals vanuit de woonkamer, toegang heeft tot het terras en het zwembad. Op de tweede verdieping is er een grote suite met een bureau met uitzicht op het kanaal. Tuin met zwembad en minimale beplanting, wat het onderhoud van het perceel vergemakkelijkt. Hier vindt u een zomerkeuken, een verwarmd zwembad en jacuzzi, een badkamer en een privé aanlegplaats van 14 meter.De woning is voorzien van elektrische rolluiken, elektrische poorten, camera"s, alarm, wasruimte, carport, centrale airconditioning, Bulthaupt keuken met Gaggenau apparatuur, en nog veel meer....
Eigenschappen
certificado energetico
Verwarming, Open haard, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Verwarming op diesel, Bijkeuken, Kleedkamer, Alarm, Ingebouwde kasten, Hoge plafonds, Marmeren vloer, Houten vloer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Nieuwbouw, Gerenoveerd, Automatische bewatering, Chill-out zone, Barbecue, Gemeubileerd, Panoramisch uitzicht, Jacuzzi, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand, Sauna,
Belastingen en kosten
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Empuriabrava

Verscholen langs de prachtige Costa Brava biedt de stad Empuriabrava een idyllische omgeving voor degenen die op zoek zijn naar een mooie plek om te wonen. Bekend als het "Spaanse Venetië", ontleent Empuriabrava zijn unieke charme aan het ingewikkelde netwerk van grachten, wat resulteert in een onderscheidende woonervaring aan het water.

Met wortels die teruggaan tot de jaren 1960 is Empuriabrava ontworpen als een modern en innovatief kuststadje. De strategische locatie biedt bewoners gemakkelijke toegang tot prachtige stranden en natuurreservaten, waardoor het een toevluchtsoord is voor natuurliefhebbers. De opzet van de stad, met een doolhof van grachten, voegt een vleugje romantiek en uniekheid toe aan het dagelijks leven.

Empuriabrava pronkt met een mild en aangenaam klimaat gedurende het hele jaar, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor degenen die van een mediterrane levensstijl houden. Bewoners kunnen het hele jaar door genieten van buitenactiviteiten, dankzij het uitnodigende weer en de nabijheid van prachtige stranden.

Naast zijn natuurlijke schoonheid biedt Empuriabrava een levendig nachtleven met diverse entertainmentopties voor zowel bewoners als bezoekers. De strategische locatie van de stad zorgt voor handige verbindingen met zowel Frankrijk als Girona, waardoor de toegankelijkheid wordt verbeterd en er een kosmopolitische sfeer aan de lokale levensstijl wordt toegevoegd.

In essentie betekent wonen in Empuriabrava genieten van een harmonieuze mix van historische charme, innovatief ontwerp, natuurlijke schoonheid en een mild klimaat - een perfecte combinatie voor degenen die op zoek zijn naar een plezierige kustwoonervaring.

2 500 000 €
Ref. 72703
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 72703