Damlex Realty
Vind uw uitzonderlijke woning

GEAVANCEERD ZOEKEN

Vind uw uitzonderlijke woning
Locatie
Type
Woonoppervlakte
Aantal slaapkamers
Max prijs, €

Woningen en onroerend goed te koop in Empuriabrava, 10 vastgoed

 

Overweeg de mogelijkheid van een solide investering door onroerend goed te kopen in Empuriabrava, Costa Brava. Empuriabrava onderscheidt zich als een eersteklas locatie om verschillende redenen, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor vastgoedkopers.

Het stadje, ook wel bekend als het "Spaanse Venetië", heeft een uniek ontwerp met een ingewikkeld netwerk van grachten, wat resulteert in een kenmerkende woonervaring aan het water. De geschiedenis van Empuriabrava gaat terug tot de jaren 1960 toen het werd ontwikkeld als een modern en innovatief kuststadje.

De ligging van het stadje te midden van het prachtige Costa Brava zorgt ervoor dat bewoners het hele jaar door kunnen genieten van een mild en aangenaam klimaat, waardoor het het hele jaar door een aantrekkelijke bestemming is. Natuurliefhebbers waarderen de nabijheid van Empuriabrava tot prachtige stranden en natuurreservaten, wat talloze mogelijkheden biedt voor buitenactiviteiten.

Empuriabrava heeft ook een levendig nachtleven, met diverse entertainmentopties voor zowel bewoners als bezoekers. De strategische ligging vergemakkelijkt bovendien de toegang tot zowel Frankrijk als Girona, waardoor de connectiviteit wordt verbeterd. Of je nu op zoek bent naar een bruisend nachtleven, serene natuur of een uniek stadsontwerp, investeren in onroerend goed in Empuriabrava biedt een veelzijdige en veelbelovende kans.

Geselecteerde woning in

Bekijk andere aanbevolen locaties in Costa Brava

Request a virtual tour

REF: