Damlex Realty

EEN UNIEKE, LUXE EN UITZONDERLIJKE VILLA, TOPLOCATIE!

895 000 €
Prijs
4
Slaapkamers
4
Badkamers
617 m2
Perceeloppervlakte
478 m2
Woonoppervlak
#73611
ID
Beschrijving van de Woning
Costa Brava - Calonge
Deze unieke en luxe villa verkeert in uitstekende staat en de ligging is geweldig.400 meter van het strand, dicht bij een basisschool en een middelbare school, aan de overkant van een park om je hond uit te laten of om te sporten, op een steenworp afstand van supermarkt, bars en restaurants en vlakbij een afrit naar de snelweg die je overal naartoe brengt .Sant Antoni de Calonge staat bekend om zijn schone stranden met het hele jaar door veel activiteiten voor gezinnen.Deze villa heeft in totaal 3 niveaus.Op de begane grond bij de entree vind je een fantastische woon/eetkamer en een keuken die van alle gemakken is voorzien. Alles wat je nodig hebt als kok vind je hier. De grandioze schuifdeuren door de hele villa zorgen ervoor dat de verschillende terrassen van de villa worden toegevoegd aan uw leefruimte. Er is een ruime tweepersoons slaapkamer met ensuite badkamer welke gebruikt kan worden als logeerkamer.Er is zelfs een kamer met overloop die je voor meerdere doeleinden kunt gebruiken; Een bioscoop, een speelkamer, een fitnessruimte of een kantoor.Op de bovenste verdieping vindt u een overloop met twee ruime tweepersoonsslaapkamers en een badkamer. Na het passeren van een ingebouwde vitrinekast komt u in de hoofdslaapkamer met inloopkast en ensuite badkamer. En of dat nog niet genoeg is, vind je een prachtig terras met een slaapbank waar je heerlijk kunt ontspannen tijdens die zwoele zomeravonden.Alle slaapkamers hebben veel ruimte met handgemaakte design inbouwkasten.In het souterrain vindt u een garage die via een aparte ingang te bereiken is en de interne trap biedt plaats aan minimaal 3 grote auto"s en veel bergruimte, of waar u bijvoorbeeld met een gerust hart uw hobby kunt uitoefenen.Er is een kamer die gebruikt kan worden als bodega en een enorme berging.Deze hoogwaardige villa biedt alle denkbare comfort zoals vloerverwarming door de gehele villa, centrale airconditioning en verwarming, prachtig modern design, hoge plafonds, eigen watervoorziening uit een put, een ontkalkingssysteem en beveiligingscamera"s rondom de gehele villa en nog veel meer.Deze villa is gelegen in een prachtige gezinsvriendelijke gemeenschap waar iedereen kan genieten van de tuin en het gemeenschappelijke zwembad (dus minder onderhoud en kosten voor u). Als u uw eigen zwembad wilt hebben, kunt u op het terrein naast de patio buiten een klein zwembad bouwen....
Eigenschappen
Bouwjaar: 2008
certificado energetico
Verwarming, Air Conditioning, Volledig uitgeruste keuken, Garage / Parkeerplaats, Tuin, Zwembad, Alarm, Balkon, Houten vloer, Modern gebouw, Gemeenschappelijke tuin, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de stad, Parkeerplaats, Park, Dicht bij het openbaar vervoer, Barbecue, Dicht bij restaurants / cafés / winkels, Vlakbij het strand,
Belastingen en kosten
IBI
Community
1600€ / jaar
2000€ / jaar
Verkoopprijs is exclusief kosten of belastingen. Bijkomende kosten voor de koper: inschrijvings- en notariskosten, ITP 10...11% of alternatief 10% BTW en AJD (1,5% op de aankoopprijs) op nieuwe eigendommen en onder voorbehoud van enkele vereisten waaraan moet worden voldaan.
Informatie over vastgoed Locatie
Costa Brava - Calonge

 

Calonge is ongetwijfeld een van de oudste en mooiste gemeenten in de provincie Girona, Catalonië en Spanje in het algemeen. Gelegen vlak aan de kustlijn, het wordt gevormd door een oud en een modern deel. Calonge is een middeleeuws dorp dat op de top van een heuvel staat, die wordt voorgezeten door een kasteel uit de dertiende eeuw en biedt fantastische panorama's. Sant Antoni de Calonge ligt aan een van de mooiste kustlijnen van de Middellandse Zee, gelegen tussen de plaatsen Palamós en Playa de Aro.

Op dit moment is Calonge een van de favoriete opties voor iedereen die droomt van het kopen van een appartement, een perceel of zelfs een luxe en exclusieve villa in het hart van de Costa Brava. Gezien al het bovenstaande is het niet verwonderlijk.

Van Damlex Realty, het toonaangevende luxe makelaarskantoor in de omgeving, hebben we een breed portfolio van exclusieve eigendommen in het gebied. Wij zorgen ervoor dat wij u adviseren en u helpen de juiste te vinden. Om vervolgens de hele verkoop te beheren en deze tot soepele overdracht te begeleiden zonder tegenslag.

895 000 €
Ref. 73611
Neem contact op voor
meer informatie over deze woning:

print

Request a virtual tour

REF: 73611